Pereiti į pagrindinį turinį

Seksologai: fantastišką orgazmą gali dovanoti ir seniausia poza

2012-09-18 12:00
Seksologai: fantastišką orgazmą gali dovanoti ir seniausia poza
Seksologai: fantastišką orgazmą gali dovanoti ir seniausia poza / Shutterstock nuotr.

„Šuniuko poza" arba „poza ant kelių“ buvo populiari dar senovės Antikos laikais. Šios pozos išskirtinumas yra tas, kad vyrui giliai įsiskverbus į moterį, ši patiria ypatingai intensyvius pojūčius. Tokiu būdu pavyksta net stimuliuoti G tašką.

Šios sekso pozos pliusai – vyrui lengvai pasiekiamas moters klitoris, todėl jis gali mylėjimosi metu glamonėti ir šią vietelę bei dovanoti partnerei ne tik ryškius, bet ir daugkartinius orgazmus. Taip pat „šuniuko“ poza leidžia kiekvienam iš partnerių koncentruotis ties savo asmeniniu malonumu.

Minusai – asociacijos su gyvūnais, aiškiai išreikštas vyro dominavimas. Kita vertus, nors paradui vadovauja vyras, orgazmas pasiekiamas greičiau jei partneriai juda kartu, kaip komanda.

Anot seksologų, paleontologai pateikė įrodymų, kad kadaise Žemėje gyvenę keliasdešimt tonų sveriantys dinozaurai taip pat užsiminėjo seksu šuns pozoje. Maža to, jie paskaičiavo, kokio dydžio galėjo būti dinozaurų patinų pasididžiavimai. Pavyzdžiui, vidutinis tiranozauro varpos ilgis siekė 3,5 m.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų