Pereiti į pagrindinį turinį

Seksologai: vyrų lytinis potraukis daug stipresnis nei moterų

2012-08-17 16:56
Seksologai: vyrų lytinis potraukis daug stipresnis nei moterų
Seksologai: vyrų lytinis potraukis daug stipresnis nei moterų / Shutterstock nuotr.

Vieni žmonės orgazmo metu pažadina visus kaimynus, o kiti tik sulaiko kvėpavimą, lyg pati laiko tėkmė būtų tuo metu sustojusi. Kai kurie taria vardą, kiti šaukiasi pagalbos, o dar kiti skleidžia nežmoniškus garsus. Kitaip tariant, nėra dviejų vienodai skambančių reakcijų į orgazmą.

Kadangi anatominiu požiūriu visi orgazmai kyla iš tos pačios vietos, žinios apie juos gali padėti mums dažniau juos patirti.

Vyrų lytinis potraukis yra daug stipresnis nei moterų. Tuo tarpu moterys apdovanotos juo labai įvairiai (kai kurių libido yra lapai silpnas, o kitų ypač stiprus). Be to, vyrai gali būti nuolat pasirengę seksui, o moterų lytinis potraukis daugiau cikliško pobūdžio.

Savaime suprantama, jūs neturite daryti to, ko nenorite, tačiau daugeliu atveju tai nereiškia, kad mes nenorime. Tiesiog esame pernelyg pavargę, susinervinę arba gerokai suirzę.

Anot seksologų, užsiimdami seksu galime ištrūkti iš šio užburto rato. Tai panašu į treniruotę: sunku prisiversti nueiti į sporto salę, bet ten nuėjus, beveik visada džiaugiatės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų