Pereiti į pagrindinį turinį

Vestuvinės nakties seksas: koks jis turėtų būti (patarimai)

2014-01-19 19:00
Shutterstock nuotr.

Nors šiomis dienomis jaunosios plaukuose vargu ar pamatysime įsegtą rūtų vainikėlį, simbolizuojantį tyrumą ir nekaltybę. Mat daugelis porų seksu mėgaujasi nesulaukę vestuvių, tačiau pirmoji vedybinė naktis jaunavedžiams išlieka svarbi ir reikšminga.

Nepaisant statistinių duomenų, bylojančių, jog daugelis susituokusių porų dėl nuovargio, o ne retai ir nemažo alkoholio kiekio, vestuvių naktį nesimyli. Tačiau nepraraskite optimizmo, romantikos ir šią naktį pasimėgaukite beprotišku, aistringu seksu! Pateikiame keletą patarimų, kuriais galite nustebinti savo antrąją pusę, šią išskirtinę naktį.

Romantika. Po spūdingiausios dienos Jūsų gyvenime, tikėtina norėsite kristi į lovą ir pasinerti į saldžiausius sapnus. Tačiau neatsisakykite romantikos, prigluskite prie mylimojo, pasimėgaukite tauria skaniausio šampano ir pasikalbėkite apie gražiausias dienos akimirkas. Fizinis artumas, mylimojo kūno šiluma ir šampano burbuliukai akimirksniu išsklaidys miegą.

Mylėkitės lėtai. Tai vienintelė tokia naktis Jūsų gyvenime, todėl ieškoti priežasčių seksui tikrai nederėtų. Taip, Jūs esate vyras ir žmona, pagaliau ilgai laukta akimirka atėjo! Atsipalaiduokite, niekur neskubėkite ir pasinerkite vienas į kitą.

Lepinimas. Po nesibaigiančių sveikinimų, nenutilusių kalbų ir šokių iki paryčių, kiekviena moteris svajoja, kada galės pabūti dviese su mylimuoju. Todėl likę dviese, palepinkite vienas kitą erotiniu viso kūno masažu, glamonėkite ir bučiuokite kiekvieną kūno lopinėlį. Tai bus puiki įžanga, preliudija, tolimesniems meilės žaidimams.

Tobulas bučinys. Žavintys netikėtumai ir spontaniškas elgesys- vienas geriausių dalykų gyvenime. Todėl nustebinkite sutuoktinį nelauktu, aistringu bučiniu. Juk nuo bučinių viskas ir prasideda, pamatysite, po to veiksmas klosis savaime.

Glamonės. Vestuvinis seksas- ne maratono bėgimas, kurį iš visų jėgų stengiatės laimėti, todėl nėra priežasties skubėti. Vyrai, atminkite, kad bet kuri moteris norisi švelnių glamonių, jos ne tik leidžia atsipalaiduoti, tačiau taip pat padeda greičiau susijaudinti. Todėl nepatingėkite ir palieskite jautriausias žmonos kūno vietas ir sujaudinkite ją.

Orgazmas. Paskutinis, tačiau ne prasčiausias vestuvinės nakties akcentas. Mylėkitės, glamonėkite vienas kitą ir patirkite išskirtinius, dar niekas iki šiol nejaustus pojūčius. Juk po aistringų ir malonių sekso žaidimų nėra nieko geriau kaip užmigti šalia vienas kito ir ryte nubusti pasakiškos nuotaikos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų