Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė trečiadieniui, gruodžio 25 d.

2013-12-25 08:00
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Avinas
Jūsų mintys bus labai prasmingos. Tikėtina, kad gailėsitės ne taip nusprendę. Laukia daug nerimo ir išgyvenimų, kuriuos pasistenkite nukreipti pozityvia linkme.

Jautis
Sėkmingai kuriate planus ir juos įgyvendinate. Palankus laikas suvokti savo mintis bei priimti tinkamus sprendimus. Pasikvieskite savo draugus ir vyresniuosius bičiulius, kad kartu su jais apsvarstytumėte ateities planus.

Dvyniai
Gali susidaryti įspūdis, kad gyvenimas klostosi taip, lyg kažkas tyčiotųsi iš Jūsų ir bandytų suerzinti. Galbūt kas nors iš tikrųjų ieško būdų, kaip Jus supykdyti. Bus tikrai sunku valdytis. Nė minutėlei neužsimirškite, kontroliuokite save, ir vakare reikalai ims gerėti.

Vėžys
Niekuo neišsiskirianti diena. Susidarys įspūdis, kad pasiekti ką nors reikšminga tiesiog neįmanoma. Diena gali atrodyti beprasmė ir nuobodi. Kol kas išsvajotos aukštumos Jums nepasiekiamos. Bet Jūs žinote, kad ateis kiti laikai, o kol kas teks panuobodžiauti darbe, tvarkyti aplinką ir užsiimti kitais neįdomiais, kaip ir ši diena, dalykais. Nenusiminkite, viskas pravers ateityje.

Liūtas
Niekuo neišsiskirianti diena. Trūks vaizduotės. Net knyga ar filmas nepadės atitolti nuo realybės. Jausitės atitrūkę nuo aplinkinių ir vieniši. Gelbės darbas, geras fizinis krūvis, pasivaikščiojimas, venkite tuščiai leisti laiką.

Mergelė
Laikas pasinaudoti savo kūrybingumu ir vaizduote, kad įgyvendintumėte savo idėjas. Minėtos savybės bei gebėjimas reikšti savo mintis trauks ir žavės aplinkinius. Šiuo metu praverstų gera knyga ar paprasto siužeto filmas.

Svarstyklės
Aplinkiniai Jums mes iššūkį dėl labai keblaus dalyko. Tai gali tapti kivirčo arba diskusijos priežastimi. Palanki diena ugdyti kantrybę ir patyrinėti savo emocijas, vertybes, veiksmus. Jokia katastrofa neištiko, tiesiog šiandien ne Jūsų diena, o kantrybė ir ramumas tegul tampa Jūsų sąjungininkais.

Skorpionas
Sveika nuovoka padės sėkmingai bendrauti su aplinkiniais, ypač su jaunais žmonėmis. Sugebėsite lengvai apmąstyti praeities įvykius ir padaryti teisingas išvadas. Kad ankstesnės bėdos nebekankintų, svarbu nebekartoti senų klaidų.

Šaulys
Esate labai svajingi, sieksite atitrūkti nuo savo pareigų. Draugai netrukdys Jūsų fantazijoms. Bet svajodami nepamirškite realių įsipareigojimų. Naudinga pabendrauti su vyresniais žmonėmis.

Ožiaragis
Esate neįprastos nuotaikos, stengiatės įvertinti savo pažiūras ir asmenybę. Pamilsite vyresnį arba autoritetingą žmogų. Tik pasistenkite neįskaudinti seno draugo.

Vandenis
Lengvai bendrausite su aplinkiniais, o taip pat galėsite juos patikrinti, nes Jūsų protas dabar yra ypač aktyvus. Netyčia neįskaudinkite pačių artimiausių draugų, kuriems ši diena galbūt ne tokia puiki.

Žuvys
Sugebėsite įžvelgti ir įvertinti vienišiaus gyvenimo grožį, kitaip vertinsite gyvenimiškas situacijas. Pasistenkite neišlaidauti ir nešvaistyti laiko poilsiui. Laikas veikti savarankiškai ir apgalvotai. Venkite ir skubotumo, ir gaišaties.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų