Pereiti į pagrindinį turinį

Horoskopas: ką žvaigždės žada birželio 22 - 28 dienoms?

2013-06-22 11:18
Horoskopas: ką žvaigždės žada birželio 22 - 28 dienoms?
Horoskopas: ką žvaigždės žada birželio 22 - 28 dienoms? / Shutterstock nuotr.

AVINAS

Šį savaitgalį laiką leisite nekasdieniškai. Galbūt vyksite į didelį renginį, pobūvį. Venkite rizikos, lenktynių kelyje. Mažiau politikuokite. Kitą savaitę būsite kupini noro užsiimti visuomeniniais ir verslo reikalais. Gyvenimo patirtimi mielai dalinsitės su kitais. Tačiau į periodo pabaigą pasijusite išsunkti ir ne visais rezultatais patenkinti. Kas buvo slapta, gali tapti vieša. Atsargiau elkitės vandenyje ir su dujomis, ugnimi.

JAUTIS

Savaitgalį nerimą kels nemažos išlaidos. Tikėtina, kad kažkur vyksite ar bendrausite su atvykusiais iš toli. Pasistenkite atsikratyti senų stereotipų, kitaip liksite nesuprasti.  Kitą savaitę pajusite poreikį tobulėti profesine ir dvasine prasme. Išsiaiškinkite aktualius juridinius formalumus. Neatsisakykite progų susipažinti su naujais žmonėmis. Jei nespėjote užbaigti skubaus darbo, išpildyti duoto pažado, teks vikriai suktis.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite nusiteikę išlaidauti ir vaikytis nuotykių. Valdykite emocijas, neskubėkite lieti negatyvių jausmų partneriui, jei jo elgesys ir kalbos jus erzina. Tai gali išprovokuoti nemalonų įvykį su pasekmėmis. Saugokitės avarijų. Kitą savaitę neblogai seksis protinis darbas ir intelektiniai užsiėmimai bei reikalai su užsieniečiais. Regis, teks aiškintis juridinius kazusus. Gali atsirasti šansas įgyti tai, ko jums itin reikia.

VĖŽYS

Savaitgalį daug dėmesio skirsite išvaizdai, mitybai, tvarkai, ūkiui. Pasisaugokite  geliančių, kandančių padarų, alergijų. Nebūkite per drąsūs vandenyje. Jei panorėsite, per Jonines galėsite pasilinksminti su šaunia kompanija ir net užmegzti naują draugystę, partnerystę. Tiesa, galimas konfliktas, buitinė ar techninė problema. Kitą savaitę teks sukti galvą dėl paskolų, draudimo, mokesčių. Nuo ketvirtadienio pravartu imtis reikalų, susijusių su užsieniu, švietimu, vykti į kelionę, kurortą ar pan.

LIŪTAS

Savaitgalį įspūdžių žada pramoginis renginys arba susitikimas su dominančiu asmeniu. Regis, nusipelnysite komplimentų. Kita vertus, nekuklumas gali jums pakišti koją. Kitą savaitę būsite linkę atmesti kitų pasiūlymus, išsisukinėti, tačiau tą patį galite patirti ir jūs, jei mėginsite paskirti pasimatymą, įsiprašyti į svečius, pasikalbėti apie rimtesnius įsipareigojimus ir santykius. Stenkitės išsaugoti patikimo žmogaus įvaizdį.

MERGELĖ

Savaitgalį tiktų užsiimti buitimi arba su šeima ilsėtis gamtoje. Per Jonines seksis organizuoti renginius, vilioti priešingą lytį, bendrauti su augančia karta, reikštis scenoje. Kitą savaitę gali pasisekti, jei ieškote naujo darbo. Kita vertus, gali tekti pavaduoti atostogaujančius kolegas. Galite gauti dokumentą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu. Jums gali kilti įtarimų, kad turite konkurentų meilės ar verslo sferoje.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite nusiteikę leistis į kelionę tam, kad susitiktumėte su slapta meile, aplankytumėte gimines. Saugokitės avarijų, traumų, ugnies. Jei niekur nevyksite, galite puikiai apsitvarkyti namuose ir aplink juos, pasirūpinti artimaisiais ir kartu su jais paieškoti paparčio žiedo. Kitą savaitę galite tikėtis neįprastų pasiūlymų, pramogų. Darbe ar bandant įsidarbinti bus neblogai įvertinta jūsų kompetencija, įdirbis.

SKORPIONAS

Savaitgalį itin rūpės reikalai, susiję su statybomis, žemės ūkiu arba nekilnojamojo turto, technikos nuoma, pirkimu ar pardavimu. Kartu su kaimynais, giminėmis per Jonines galite puikiai pavakaroti. Kitą savaitę per daug nelįskite į svetimus reikalus ir santykius, o lopykite asmeninius trūkumus. Tiktų nuomoti (s), pirkti ar parduoti patalpas, žemę. Tikėtina ir kūrybinė sėkmė arba galimybė prisidėti prie įdomaus projekto.

ŠAULYS

Savaitgalį ne itin seksis rasti objektyvių pašnekovų, gerą kompaniją – visi atrodys dirglūs, neramūs. Neprovokuokite ir nerodykite agresijos. Jei turėsite galimybę, per Jonines nueikite į pramoginį renginį, nuvykite į pajūrį ar pan. Kitą savaitę jums neblogai seksis rašyti, kurti, mokytis, kaupti ir skleisti informaciją, tvarkyti reklamos, transporto reikalus. Tikėtina, kad aiškinsitės santykius su artimu žmogumi. Nuoširdumo pristigs. Saugokitės traumų ir ugnies.

OŽIARAGIS

Savaitgalį nekokių emocijų sukels paslaptys ir paskalos. Tačiau per Jonines padaugės polėkio. Neperlenkite lazdos, mėgindami kitus valdyti. Kitą savaitę svajosite apie laimingą meilę ir gerovę, o tuo pačiu gali iškilti pasitikėjimo ar nepasitikėjimo pažįstamais ir draugais klausimas. Stenkitės neaštrinti menkų konfliktų. Tikėtini reikalai, susiję su dokumentais, sutartimis, žiniasklaida. Galite dalyvauti konkurse, rasti naują uždarbio šaltinį.

VANDENIS

Šeštadienį būsite nusiteikę daug laiko skirti pomėgiams, visuomeninei veiklai, pramogoms su draugais. Galimas pobūvis, nuotykis. Tačiau per Jonines arba nebeturėsite energijos šėliojimams, nekaip jausitės, arba jūsų niekas niekur nepakvies. Kitą savaitę teks pasirūpinti formaliais raštais, sutartimis, dalykiniais ar politiniais įsipareigojimais. Regis, jums nesiseks atskirti darbo reikalų nuo asmeninių. Galbūt teks tvarkyti ne visiškai legalius piniginius reikalus.

ŽUVYS

Savaitgalį tikriausiai kažkur važiuosite, rūpinsitės kitų žmonių reikalais, orgnizuosite pikniką, renginį ar pan. Dėmesį jums rodys draugai, gerbėjai. Kitą savaitę jums gali pavykti sublizgėti talentu ar padaryti įspūdį susižavėjimo objektui. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Tiktų tvarkyti konfidencialius reikalus, diskutuoti apie religiją, meną, mediciną, socialinius, labdaros projektus. Vienok jums stigs realybės jausmo ir būsite linkę svaigintis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų