Lietuvis vos per keletą valandų padeda susigyventi su artimųjų netektimis

  • Teksto dydis:

Ar kada pagalvojote, kaip atrodytų gyvenimas, jei vos per kelias valandas gebėtumėte susitvarkyti su savo gyvenimo traumomis? Netekę artimo žmogaus, logiškai išspręstumėte netekties skausmą, išsiskyrę su dvidešimt metų šeimą kartu kūrusiu partneriu, į situaciją žiūrėtumėte ramiai, o praradę milijoną, padėkotumėte likimui?

Šį antradienio vakarą 20 val. per LNK laidoje „Bus visko“ – interviu su 28 metų lietuviu Nerijumi, pasaulyje žinomu Neo Ross vardu, kuris esą moksliniais dėsniais paremtu būdu vos per keletą valandų padeda žmonėms išsivaduoti iš milžiniškų kančių.

„Per 1 valandą ir 45 minutes padėjau atsikratyti išprievartavimo kančios, kuri moteryje buvo devyniolika metų. Išprievartavimas neleido jai pradėti verslo, kadangi vyrai jai asocijavosi su neigiamu dalyku. Kitas atvejis – mano partnerė iš Australijos. Įsivaizduokite, trečiadienį jos vyras važiavo automobiliu, užmigo, atsitrenkė į mašiną ir sudegė. Šeštadienį ji atėjo į studiją, ir per dvi valandas išsprendėme jos skausmą“, – sakė vyras.

Kaip tai vyksta? Pasirodo, remiantis universaliaisiais dėsniais, apie kuriuos Nerijus sužinojo bėgdamas nuo savo gyvenimo traumos. Net 250 tūkst. eurų į savo mokslus investavęs vaikinas visą gyvenimą dievino žinias, mokėsi geriausiuose pasaulio universitetuose, tokiuose kaip Harvardo ar Vašingtono. Itin jaunas pradėjo dirbti su didžiausiomis Lietuvos įmonėmis, o sulaukęs pasiūlymo iš savo vaikystės draugų kartu kurti verslą, jį priėmė. Deja, ne visi pasiūlymai yra geri, o kai kurie geriausi draugai, dėl pinigų tave gali sumaišyti su žemėmis.

„Jie buvo mano vaikystės draugai, todėl niekas netikėjo, kad tai įvyko, niekas nesuprato, kodėl. Jie mane pagrobė, sumušė ir išmetė. Buvau išvežtas į mišką ir paliktas be telefono. Kai atsitokėjau, nesupratau, kur esu. Dvi valandas per lietų klaidžiodamas ieškojau kelio namo“, – sakė Nerijus.

Po šio įvykio vyras nebegalėjo pasitikėti net artimiausiais žmonėmis, o ir Lietuvoje likti nebenorėjo, todėl bėgdamas nuo skaudžiausių išgyvenimų, nusprendė pradėti tarptautinę karjerą. Ieškodamas atsakymų susitiko su knygos „The Secret“ autoriumi Dr. Demartini, žmogumi, įrodžiusiu, jog visi įvykiai, net ir patys skaudžiausi, mums buvo naudingi. Todėl prie visų savo žinių, Nerijus ėmė gilintis ir į šią sritį. Šiandien padeda žmonėms susigyventi net su artimiausių žmonių mirtimi. Kaip tai vyksta? Suvokus, jog energija niekur nedingsta, ji tiesiog pakeičia formą.

„Kai žmogus miršta, tu ne paties žmogaus pasiilgti, bet jo rodytų veiksmų, būdo bruožų. Todėl norėdami atsikratyti netekties skausmo, mes išvardiname dešimt, penkiolika ar penkiasdešimt skirtingų veiksmų, kuriuos tas žmogus darė. Ir ieškome, į ką tai transformavosi. Nebuvo nei vieno karto, jog nerastume, kaip mylimas žmogus ir jo veiksmai transformavosi į kitą formą. Norėdami išgyventi netekties skausmą, turite prisėsti prie balto popieriaus lapo ir susirašyti, ko ilgitės iš savo mylimo žmogaus.

Galbūt ilgų pasikalbėjimų, galbūt jo rudų akių ar juoko. Tada turite pagalvoti, kokie kiti žmonės kompensuoja kiekvieną iš jūsų artimo žmogaus savybių. Turite įvertinti ir tai, kaip po netekties pasikeitė jūsų gyvenimas. Galbūt po tėčio mirties tapote dar artimesni su savo mama, galbūt į jūsų gyvenimą atėjo ilgai laukta meilė, todėl pokalbius, kuriuos turėdavote su mirusiu broliu, pakeitė jaukūs vakarai mylimojo glėbyje? O gal šeimoje gimė kūdikis? Taip kalbėdami su protu, jį galite nuraminti. Ir suprasti, jog jūsų artimas žmogus toliau yra kartu su jumis, tačiau kitame pavidale“, – pasakojo Neo Ross. 

Už ką Neo Ross žinomi žmonės, net Holivudo žvaigždės, moka tūkstančius dolerių? Kodėl turėtume būti dėkingi tiems, kurie skriaudė mus vaikystėje? Kaip išlaikyti ryšį su savo antrąja puse? Jau šį antradienį, „Bus visko“ laidoje, nauju laiku, 20 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Kiek savigyros.O teisybes?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių