Pereiti į pagrindinį turinį

Romanas su vedusiu vyru: lygtis su trim nežinomaisiais

2012-09-19 20:50
Romanas su vedusiu vyru: lygtis su trim nežinomaisiais
Romanas su vedusiu vyru: lygtis su trim nežinomaisiais / Shutterstock nuotr.

Susitikome, susipažinome, užsimezgė ryšys.  Tu – laisva, o jis – vedęs. Pažįstama situacija? Tiksliau, lygtis su trimis nežinomaisiais. Kaip situaciją mato portalas Infoglam?

X1 – tai tu: būk pasiruošusi užsitęsusiam anei žmonos, anei meilužės statusui. Jei bandysi forsuoti įvykius ir kažko reikalauti, liksi viena. Todėl teks tenkintis, kad per šventes ir savaitgaliais visada būsi viena. Jis bus su šeima. Nepaisant to, ką tau žadėjo.  Tiesiog jam teks dažniau teisintis, kad vaikas netikėtai susirgo, kad užtruko darbe. Šeima vis tiek diktuos savo sąlygas. O tu lauksi savo lemtingos valandos ir neaišku, ar už jam padovanotus gražiausius metus kada nors sulauksi atlygio.

X2 – tai jis: gali būti, kad jam patinka būti ir šeimos galva, ir meilužiu. Statistika byloja, kad 70 proc. vedusių vyrų bent kartą gyvenimą nuėjo į kairę. Kodėl? Net savo žmonas mylintys vyrai geidžia patirti kažką naujo. Tačiau statistika byloja ir tai, kad dažniausiai meilužę įsitaisę vyrai vis dėlto taip ir nesiryžta palikti šeimos. Seksas – geras dalykas, bet šeima – brangesnė. Juk tiek daug jėgų, laiko, meilės, pinigų  į ją įdėta. Vardan ko pradėti viską iš naujo?

X3 – tai jo žmona: X2 ją vertina ir nepalieka, o X1 privalo jos atžvilgiu nesielgti niekaip. Kitaip tariant, būti neutrali.  Jei nepavyksta, X1 patariama pastatyti save į X3 vietą. Ir suprasi: kad jeigu bent kartą permiegojai su vedusiu vyru, visada būsi skolinga ir kalta prieš jo žmoną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų