Santykių ekspertė: vyrai nori gražių moterų, bet įvertina, ar gali sau leisti

  • Teksto dydis:

Šeimos psichologei ir santykių ekspertei Vilmai Šiaučiūnienei dėkingais jaučiasi didelis būrys lietuvių, kuriems ji padėjo susipažinti ir sukurti santykius. Jau 12 metų pasitelkdama veidotyrą ir astrologiją pažinčių tarnyboje ji konsultuoja ieškančius santykių. Ir nors pažinčių svetainių yra daug, Vilma sako, kad jose rasti savo žmogų yra tarsi loterija. 

„Kuri moteris nenori gražaus vyro? Parodykite man nors vieną. Nėra. Ir kuris vyras nenori gražios moters? Bet vyrai visada pasvarsto, ar man reikia gražuolės damos, kadangi mano kišenė nedidelė. Vyrai įsivertina, kiek gali sau leisti. Na, o moterys yra drąsios – jos labai aiškiai pareiškia, kokio vyro nori. Pavyzdžiui pasako, kad nori eiti tik į geriausius Vilniaus restoranus. Reikia vyro, kuris galėtų leisti sau vakarienei skirti bent 100 eurų ar daugiau.

Moterys, kurios yra pasiturinčios, turi savo verslus, turi namus, gali leisti sau keliauti, yra savarankiškos. Jų aukštesni ir lūkesčiai. Tačiau yra moterų, kurių mažesni reikalavimai, kurios nori šeimos jaukumo, buvimo kartu“, – šįvakar, 21 val., „Delfi TV“ laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakos santykių psichologė.

Vilma pastebi, kad vyrai šiais laikais emociškai labiau subrendę nei anksčiau ir vos po pirmo pokalbio dažnai gali įvertinti, ar su konkrečia moterimi jiems pakeliui. „Jie užfiksuoja, kad, pavyzdžiui, moteris yra sėslesnė, o jis gyvena aktyvesnį gyvenimo būdą. Sako, kad man išvažiuoti į pajūrį penktadienį ir sugrįžti sekmadienį vakare yra paprasta, o jai bus sunkiau. Kartais vyrai yra teisūs. Tačiau vyrai vis dažniau yra linkę pabūti ilgesnius metus vieni kaip vilkai. Ir jie tada subręsta būdami vieni. O moterys aktyvesnės internetiniuose portaluose, susirašinėjime“, – pasakos herojė.

 „Viena iš priežasčių, kodėl sunku rasti mylimą žmogų – išrankumas“, – sakys Vilma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu labas...

Nu labas... portretas
Niekada negalvojau, kad vyras turi būti gražus... man pvz patinka Ž.Departje tipo vyrai (beje, nuo jaunystės tokie tik ir patiko). O gražaus... kam jo reikia, dekoracijų namie aš ir taip turiu, man reikia vyriško vyro, o ne dekoratyvinio...

Psichologas

Psichologas portretas
Tik 5%moterų yra sutvertos santykiams... todėl tiek skyrybų...

KLP

KLP portretas
Moteris...jus kur givenote ar Lietuvoj...norit 100 euru vakarienei vaziokit i UAE....bet tada jus vadins pro....kem, atsiprasau...bet tai realibe...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių