Radviliškio ligoninė dėl koronaviruso stabdo veiklą

  • Teksto dydis:

Radviliškio rajono savivaldybė praneša, kad nuo šio penktadienio stabdoma Radviliškio ligoninės veikla.

„Nuo rugsėjo 18 dienos, penktadienio, iki atskiro pranešimo VšĮ Radviliškio ligoninė stabdo naujų pacientų priėmimą ir hospitalizavimą. Taip pat stabdomos visos planinės operacijos, konsultacijos ir kitos teikiamos paslaugos atvykstantiems pacientams. Pacientai, kuriems artimiausiu laiku buvo suplanuotos konsultacijos ar operacijos, apie paslaugų atidėjimą bus informuoti telefonu“, – skelbiama savivaldybės feisbuko paskyroje.

Teigiama, kad sprendimas priimtas įgyvendinant Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) nurodymus.

Kaip jau buvo skelbta, Radviliškio ligoninėje penki koronaviruso atvejai patvirtinti vakarykštę parą, visi asmenys yra darbuotojai. Ketvirtadienį gauta informacija apie dar 23 teigiamus testų COVID-19 ligai nustatyti rezultatus, tačiau epidemiologinė diagnostika dar vykdoma ir atvejai į statistiką bus įtraukti šeštadienį.

NVSC Radviliškio ligoninei po COVID-19 protrūkio šioje gydymo įstaigoje nurodė stabdyti naujų pacientų priėmimą.

Taip pat pranešta, kad siekiant suvaldyti COVID-19 ligos plitimą Radviliškio rajone, lankytojai į Šeduvos globos namus, Šeduvos globos namų Polekėlės padalinį, Šeduvos globos namų Savarankiško gyvenimo namų padalinį nuo šio penktadienio iki epideminio sergamumo laikotarpio pabaigos taip pat neįleidžiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kadangi

Kadangi portretas
ligonine uzdare, tai tikriausia gydytojams vel po 200 EU ir lai vaziuoja toliau atostogauti, o vargseliai ligoniai tegu keliauja anapilin. Puiku Lietuvoj.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Su tais poliklinikų ir ligoninių veiklos stabdymu, apribojimu, ribojamos mano, kaip susirgusio Lietuvos piliečio teisė į gydymą! Jei nesergi Civid- 19 virusu, tai esi pasmerktas kankintis skausmuose, taprti neįgaliu arba mirti! Gal Vertga mums už tai iš savo kišenės sumokės kompensacijas, pašalpas už įgytą invalidumą dėl laiku negautos med.pagalbos? Švietimas jau sumaitotas, jau pribaigiama ir sveiiatos sistema! Tai vis " profesionalios" vyriausybės darbas!!!! Galvokite, ką renkate!!! Čia visai ne Covid-19 viruso kaltė, bet negebėjimas spręsti problemas!

Grumulyte

Grumulyte portretas
ate liudnai tiesai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių