Pereiti į pagrindinį turinį

Aukcionuose parduodami filmų „Batmanas“, „Rožinė pantera“ automobiliai

2011-09-01 18:55
Aukcionuose parduodami filmų „Batmanas“, „Rožinė pantera“ automobiliai
Aukcionuose parduodami filmų „Batmanas“, „Rožinė pantera“ automobiliai / 4.bp.blogspot.com nuotr.

Jei jaučiate aistrą filmuose pasirodžiusiems automobiliams ir pilną sąskaitą pinigų, jus turėtų sudominti šią ir kitą savaitę vyksiantys aukcionai. Juose bus pardavinėjami „Chitty Chitty Bang Bang“, Batmano ir Rožinės Panteros automobiliai.

„Chitty Chitty Bang Bang“ automobilį jau buvo bandyta parduoti šių metų gegužę, tačiau niekas nenorėjo įsigyti šio automobilio už planuojamą 2,4 mln. litų sumą. Šis automobilis buvo pagamintas 2000 metais filmo gerbėjo Tony Greeno.

Automobilyje yra 3 litrų V6 variklis ir juo galima puikiai važinėti gatvėmis. Tiksliau automobilis gerai veikė prieš 1,5 metų, dabar transporto priemonei reikėtų šiek tiek mechaniko rankų. Dabar automobilį bus bandoma parduoti už 400 tūkst. – 1 mln. litų.

Batmano automobilio kopija pagaminta Casey Putsch ir remiasi 1989 sukurtu filmu. Automobilyje įtaisytas sraigtasparnio varikliu ir jis važiuoja tik su aviaciniu kuru, žibalu ar dyzeliu. Automobilio pradinė kaina – 1,5 mln llitų.

Aukcione parduodamas Rožinės Panteros automobilis yra ne kopija, o tikra filme pasirodžiusi transporto priemonė. Šis automobilis buvo pagamintas specialiai televizijos serialui apie Rožinę Panterą. Jos autorius – Jays Ohrbergas. Nors automobiliui nėra išduotas leidimas važinėti gatvėmis, jis neabejotinai papuoštų bet kokio automobilių mėgėjų kolekciją. Tikimasi automobilį parduoti už 200-400 tūkst. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų