Lietuvos pirmininkavimui ES Tarybai - 180 BMW automobilių

LR Užsienio reikalų ministerija (URM) ir oficiali BMW atstovė Lietuvoje „Krasta auto„ pasirašė savo apimtimi ir verte analogų neturinčią paramos sutartį, kurios pagrindu „Krasta auto“ prisidės prie Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai renginių organizavimo, suteikdama 180 BMW automobilių.

Oficiali BMW atstovė Lietuvoje, atsiliepusi į URM viešai paskelbtą kreipimąsi tapti Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai partneriais, pasiūlė pirmininkavimo poreikiams suteikti prabangius trečios, penktos ir septintos klasės naujus BMW automobilius.

„Visuomet stengiamės prisidėti prie Lietuvai svarbių politinių įvykių organizavimo, o šis pirmininkavimas ir yra vienas iš tokių. Be to, esame įsitikinę, jog mūsų suteikiami BMW automobiliai geriausiai užtikrina svarbių renginio svečių saugumą bei patogumą„, - sakė „Krasta auto“ direktorė Asta Bagdonavičienė.

2013 m. antrąjį pusmetį Lietuvoje vyks daugiau kaip 200 pirmininkavimo renginių. Automobiliais BMW bus vežamos valstybių vadovų, ministrų, Europos Komisijos aukšto lygio delegacijos. Transportas yra viena iš labiausiai matomų bei daugiausiai kainuojančių renginių organizavimo sričių, todėl, anot URM, bendradarbiavimas su „Krasta auto" šioje srityje leis efektyviau panaudoti pirmininkavimui skirtas valstybės lėšas.

Bendradarbiavimo sutartį, liepos 26 d., pasirašė „Krasta auto" direktorė A. Bagdonavičienė ir URM kancleris Valdas Lastauskas. Pasirašyme taip pat dalyvavo užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal butų teisingiau

gal butų teisingiau portretas
jei pagal tai, kad transportas yra matomiausias Lietuvis įvaizdis, tai tegu ministerijos ir reprezentacijom naudoja liaudyje naudojamas 15-20 metų senumo mašinas. Modeliai nesvarbu-užtat valdžia tada atstovautų tautai. (perskaičiau, ir išsigandau-kaip siaubo pasakoje parašiau-įsivaizduoju Ažubali už WV Pasat 15-20 metų senumo vairo, kur šoniniai stiklai rankenėle pakeliami:))))

idomu

idomu portretas
O kas trukdo juos su naujom Skodom veziot? Ar butu tokiu atveju kokiu nukentejusiu? Kiek milijonu tada but sutaupyta?

ss

ss portretas
joooo... Kiek TAI kainuos Lietuvos zmonems??? Kad grietinele su limuzinais pasikatulins...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių