Dėl galbūt užteršto pieno „Rokiškio sūrio“ produktai išimami iš lentynų

Dėl galbūt užteršto pieno perdirbimo įmonės „Rokiškio sūris“ pieno, Maisto ir veterinarijos tarnyba įpareigojo įmonę išimti tam tikrą produkciją iš lentynų.

Tai BNS patvirtino „Rokiškio sūrio“ vadovas Dalius Trumpa.

Anot jo, į įmonę pateko 400 kilogramų pieno, kuris buvo primelžtas teritorijoje, kuri pateko į draudžiama zoną, o gaminant produkciją pienas pasiskirstė į 40 tonų.

„Mes gavome raštą iš Utenos teritorinės maisto ir veterinarijos tarnybos, kad išimtume iš lentynų tą produkciją, kuri buvo pagaminta nuo spalio 21 dienos, ir į kurią pateko 400 kilogramų pieno iš po to tapusios užterštos zonos“, – BNS sakė D. Trumpa.

Jis teigė, kad įmonės gaminama produkcija yra patikrinama ir saugi, o reikalavimas ją išimti iš lentynų – „valdininkų apsidraudimas“.

„Į rinką visada, prieš tiekdami, pirmiausia užsitikriname saugą ir kokybę. Vertinu labai paprastai, tai yra paprasčiausias valdininkų apsidraudimas“ , – sakė D. Trumpa.

Anot jo, išimtą produkciją įmonė turės sunaikinti, todėl patirs nuostolių.

„Dabar mes vykdysime nurodymus, tada žiūrėsime, kiek tų nuostolių susidarė ir spręsime, kaip elgtis toliau“, – sakė D. Trumpa.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

homo sovieticus

homo sovieticus portretas
Visi juokėsi iš sovietų atsilikimo per Černobilio avariją. O dabar, savaitė po gaisro kalba apie pieną, kuris jau seniai išgertas.

  portretas
Na, cia tikrai ne Rokiskio reklama. Rokiskio pienas ne savo iniciatyva isima prekes, o ta padaryti ipareigojo Lietuvos maisto veterinarijos tarnyba...

tiems zemiau kom.

tiems zemiau kom. portretas
Tai cia ir ira reklama, tipo ,,rokiskio suris'' toks geras ir pukuotas, kad rupinasi zmonemis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių