Pereiti į pagrindinį turinį

Išlaisvinkite vakarėlio dvasią su personalizuotais marškinėliais – mergvakariui ir bernvakariui

2023-06-26 16:14
DMN inf.

Vasaros laikotarpis pilnas įvairiausių švenčių, taip pat ir mergvakarių bei bernvakarių, kurie reikalauja išskirtinio planavimo.

Šventę organizuojantys draugai ir artimi šeimos nariai rūpinasi tematika, atributika, vakarėlio vieta, pramogomis, dovanomis, tačiau ne mažiau laiko ir pastangų turi būti skiriama tinkamos aprangos pasirinkimui. Printcre.lt gali jums padėti atrodyti stilingai, kadangi turi platų personalizuotų marškinėlių asortimentą mergvakariams ir bernvakariams.

Pagal užsakymą sukurti individualizuoti marškinėliai mergvakariams ir bernvakariams – geriausias būdas išsiskirti iš minios, sukurti šventišką atmosferą ir bent dienai tapti viena komanda. Su originaliais marškinėliais kiekvienas šventės dalyvis gali pasijausti tarsi VIP nariu ir kartu kurti nepamirštamus prisiminimus.

Galimybė susikurti individualizuotus marškinėlius gali padėti suartinti komandą. Kalbinant Printcre.lt buvo išsiaiškinta, kad jų svetainėje marškinėlių dizainų yra pačių įvairiausių, tad pasirinkti visiems tinkančius ir patinkančius yra smagi užduotis, kuri padeda išreikšti individualumą. Taip pat jie siūlo nepamiršti, kad dažnai mergvakario ar bernvakario dalyviai nebūtinai yra pažįstami, jie gali būti sujungti iš įvairių gyvenimo sričių, todėl marškinėliai tikrai gali padėti pralaužti ledus būnant vienoje kompanijoje. Dėvint vienodus marškinėlius net ir nepažįstami asmenys gali akimirksniu tapti vienos komandos nariais, tai padeda teigiamai įtraukti į aplinką ir prisidėti prie tvirtesnių ryšių kūrimo.

Išskirtiniai mergvakario ar bernvakario marškinėliai – susikurkite patys

Kartais žmonės turi savo asmeninių juokelių, kuriuos nors kartą gyvenime norėtų visiems papasakoti, o mergvakaris ir bernvakaris – kaip tik tam tinkama vieta. Susikurti individualius marškinėlius ir visiems pasipuošti vienodai – smagi užduotis, o jos vaisiai labai saldūs.

Printcre.lt komanda siūlo marškinėlius pasigaminti patiems. Jeigu norisi kažko išskirtinio, pavyzdžiui, marškinėlių su vardais, slapyvardžiu, anekdotu ar kitu užrašu – nėra jokių problemų įgyvendinti šią idėją. Marškinėlių kūrimas su juokingais šūkiais, citatomis, išskirtine grafika, tik grupei žinomas pokštas ar linksma būsimos nuotakos ar jaunikio mėgstama frazė – štai kas marškinėlius gali padaryti unikalia dovana ir šventės vinimi. Norint ilgaamžių marškinėlių verta rinktis siuvinėtus – siūlai nenusiskalbia, spalvos išlieka ryškios. Spausdinti marškinėliai taip pat yra ilgaamžiai, tačiau juos reikia tinkamai prižiūrėti – skalbti tinkamoje temperatūroje, smarkiai netrinti.

Platus mergvakario ar bernvakario marškinėlių asortimentas Printcre.lt

Printcre.lt dizaineriai yra sukūrę išties šaunių mergvakario ir bernvakario marškinėlių dizainų, todėl norint juos įsigyti siūlo apsilankyti jų internetinėje svetainėje ir rinktis iš siūlomo asortimento. Marškinėliai yra net kelių tematikų, vieni susiję konkrečiai su užrašais, kurie informuoja, kad tai yra jaunikis arba „Nuotaka“, kiti orientuoti į šmaikščias ir su gilesne potekste frazes, pvz., „Game over“ ar „Jaunikio paskutinės laisvės akimirkos“, dar kiti nurodo, kad vienodai pasipuošę vaikinai – Jaunikio komanda, o taip pat šauniai atrodančios merginos – Bride squad.

Bernvakario ir mergvakario marškinėlių yra išties įvairių, todėl belieka išrinkti tinkančius jaunikiui ar jaunajai bei išskirtinius kitiems šventės dalyviams ir pasipuošti.

Mergvakario ir bernvakario marškinėliai su nuolaida

Šiuo metu marškinėliai bernvakariui ir marškinėliai mergvakariui Printcre.lt parduodami net su 29 proc. nuolaida. Printcre.lt komanda nori, kad kiekvienos būsimos nuotakos ar kiekvieno būsimo jaunikio mergvakaris ir bernvakaris būtų nepamirštamas, stilingas, itin puošnus, todėl šią vasarą marškinėliams taiko akciją ir siūlo pasinaudoti šia proga įsigyti individualius marškinėlius pigiau.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų