Kaip kompensuoti už dujų permoką, dar nenusprendė

  • Teksto dydis:

"Lietuvos energijai" neskubant atsakyti, ar bus apskaičiuota kompensacija nebuitiniams vartotojams, permokėjusiems šimtus milijonų litų už "Gazprom" tiekiamas dujas, politikai nerimauja, kad šis delsimas gali atsiliepti vartotojams šilumos kainomis, penktadienį rašo "Lietuvos žinios".

"Nors praėjo jau daugiau kaip trys mėnesiai nuo tada, kai pagal susitarimą su Rusijos koncernu "Gazprom" gamtinių dujų kaina Lietuvai atgaline tvarka - nuo 2013 metų sausio 1 -osios - buvo sumažinta beveik 21 proc., šalies nebuitiniai vartotojai iki šiol nesulaukia "Lietuvos dujų" pagrindinės akcininkės "Lietuvos energijos" žodžio, ar juos pasieks kompensacija už permoką. "Manau, kad niekaip neapskaičiuojamos kompensacijos nebuitiniams vartotojams yra dar vienas neįgyvendintas pažadas", - dienraščiui teigė Seimo Ekonomikos komiteto narys Dainius Kreivys.

"Dėl nebuitinių vartotojų sprendimas dar nėra priimtas", - pranešė "Lietuvos energijos" Korporatyvinės komunikacijos tarnybos direktorė Ernesta Dapkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gafas

gafas portretas
Kas paaiškins, kodėl Lietuvoje yra reikalaujama mokėti "Pastovioji dujų "kainos dalis? Nei vienoje šalyje, tokios kainos dalies nėra,tas pats ir su vandens paaiškinamąja kainos dalimi.Kur "eina" ir nueina į kieno kišenes šios piniginės lėšos??? Vyksta stambus nusikaltimas, visos Lietuvos mastu..,kur žiūri ir kodėl nemato STT,FNT tarnybos?????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių