Liepą nedarbo lygis Lietuvoje viršijo Europos Sąjungos vidurkį

Liepą pagal sezoniškumą pakoreguotas nedarbo lygis Lietuvoje siekė 6,4 proc., kai bendrai visoje ES sudarė 6,3 proc., rodo naujausi Eurostato duomenys.

Latvijoje nedarbo lygis siekė 6,5 proc., Estijoje – 4,6 proc. (birželio mėnesio duomenimis).

Aukščiausias nedarbo lygis fiksuojamas Graikijoje (17,2 proc. – gegužės mėnesio duomenimis), Ispanijoje (13,9 proc.) ir Italijoje (9,9 proc.).

Žemiausias nedarbo lygis yra Čekijoje (2,1 proc.), Vokietijoje (3 proc.) ir Lenkijoje (3,3 proc.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

> ...

> ... portretas
Matai liurbi, jie už tave dirba ir kelia šalies ekonomiką, kol tu trini mozolius ant delnų...

Kęstas

Kęstas portretas
Tai, panele Grybauskaite, sakote, kinų vergai suvalgys Jūsų sūrelius? "Kitas trūkumas, kuris padėjo Trumpui nukeliauti su pirmąja "Amerika yra svarbiausia" banga į Baltuosius rūmus, buvo tas, kad Kinija suvalgėVakarų pranonės darbus (kur Lietuvos linų pramonė - Kinijoje...). Steve'o Bannono komentaras yra provokuojantis hiperboliškumas - „Kiekvienas kapitalistas, jei galėtų, pasirinktų vergų darbą, o Kinijoje kapitalistai įgijo totalitarinę merkantilistinę gamybos bazę, paremtą vergų darbu“, bet ne be tiesos branduolio. Globalizacija ir laisvas kapitalo judėjimas ne visiems buvo gražus ir tobulas, kaip rodo didelis pastarųjų metų nacionalistinis ir nativistinis judėjimas." Šiais laikais vergų darbu galima naudotis neamžinai. Pernelyg daug demokratijos turime. Vežkite tuos sūrelius Grybauskaitei ir Nausėdai. Tegul panelė ir ponas juos valgo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Gg

Gg portretas
Esu skambinęs tariamiems bedarbiams, siūliau normalų ofisinį darbą. Alga irgi siūloma nebloga, nuo 800eur į rankas. Atsakymas buvo, kad nedomina. Dalis jų gauna bedarbio pašalpas ir nelegaliai dirba
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių