Pereiti į pagrindinį turinį

„LOGIN Startup Fair“ renginyje – dėmesys ateities verslams

2016-05-05 07:09
DMN inf.

Šiandien prasideda jau ketvirtus metus iš eilės Ūkio ministerijos kartu su VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojamas technologijų ir progreso festivalio LOGIN metu vykstantis svarbiausias Lietuvos pradedančiųjų įmonių ekosistemos renginys „LOGIN Startup Fair“.

Organizatorių nuotr.

Šiais metais renginys organizuojamas kartu su Europos Komisijos iniciatyva – Europos Sąjungos bendrosios rinkos forumu. Šios iniciatyvos tikslas – skleisti informaciją apie Europos Sąjungos bendrosios rinkos teikiamas galimybes tiek verslui, tiek ir gyventojams.

„Login Startup Fair“ yra renginys, kuriame ateities verslai kuria ateities Lietuvą. Mūsų vizija yra inovatyvi Lietuva, kurianti aukštos pridėtinės vertės produktus ir paslaugas bei gebanti konkuruoti globalioje rinkoje“, – sakė ūkio viceministras Marius Skarupskas.

„Login Startup Fair“ susirinks apie 100 perspektyvių Lietuvos, Baltijos ir Vidurio Europos pradedančiųjų įmonių bei per 50 vietos ir užsienio investuotojų. Jaunieji vizionieriai dalyvaus verslo susitikimuose, pristatys savo produktus ir paslaugas, varžysis dėl 6 tūkst. eurų prizo, taip pat tobulės meistriškumo mokykloje. Taip pat prisistatys perspektyviausios regiono pradedančiosios įmonės, kurios turės galimybę renginio metu pritraukti investuotojų dėmesį, bus skaitomi pranešimai apie dirbtinį intelektą, ateities verslumą ir kūrybinę ekonomiką.

Pradedančiųjų įmonių mugė žiūrovams bus nemokama, joje lankytojų laukia bepiločių orlaivių lenktynės, robotai ir Lietuvos techninės kūrybos atstovai „Hardware District“ zonoje. „Login Startup Fair“ metu vyks ir konferencija, kurioje pranešimus skaitys „The Next Web“ atstovai, dirbtinio intelekto ir ateities darboviečių kūrėjai, o viso renginio metu bus galima pasisemti įkvėpimo ir rasti bendraminčių kurti savo pradedančiąją įmonę ar karjeros galimybių jau veikiančiose inovatyviose įmonėse.

Pagrindinis „Login Startup Fair“ tikslas yra suvesti regiono pradedančiąsias įmones su tarptautiniais rizikos kapitalo fondais, stiprinti skaitmeninės ekonomikos augimą ir skatinti žmones imtis verslo aukštųjų technologijų srityje. Dalyvaujančių pradedančiųjų įmonių atstovų atvyksta iš Estijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos, Ukrainos ir kitų šalių.

Daugiau informacijos apie renginį ir renginio programą galite rasti adresu http://login.lt/lt/login-renginiai/login-startup-fair.  

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų