M. Skuodis Pasaulio ekonomikos forume Ženevoje diskutuos apie susisiekimą Europoje

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Marius Skuodis pirmadienį ir antradienį Šveicarijos mieste Ženevoje dalyvauja Pasaulio ekonomikos forumo aukšto lygio renginyje, kuriame diskutuos apie transporto jungčių ir susisiekimo Europoje gerinimą, inovacijų ir skaitmeninimo plėtrą bei tvarų vystymąsi.

„Pasaulio ekonomikos forume M. Skuodis pristatys Lietuvos susisiekimo sektorių ir patirtį, skatinant inovatyvių sprendimų transporto sektoriuje kūrimą ir plėtrą. Ministras dalyvaus tarptautinėse diskusijose apie Europos lyderystę, vystant pažangią, inovacijomis grįstą ekonomiką ir ypač susisiekimą“, – pranešė Susisiekimo ministerija.

Anot ministerijos, Lietuva yra viena Europos Sąjungos (ES) lyderių skaitmenizavimo srityje, vis daugiau dėmesio skiriama pažangiausioms technologijoms ir susisiekimo inovacijoms plėtoti.

Pasaulio ekonomikos forumas – Ženevoje įsikūrusi nevyriausybinė organizacija, telkianti politikos, verslo, pramonės ir kitų sričių lyderius iš viso pasaulio bei formuojanti tvaraus vystymosi, ekonomikos plėtros, mokslo ir visuomenės pažangos kryptis.

Forumas kasmet organizuoja tarptautines konferencijas ir renginius, pavyzdžiui, Davoso forumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Traukinių greičiai

Traukinių greičiai portretas
Matyt, Lietuvos ministras papasakos, kad Lietuvoje traukiniai 100 kilometrų greičiausiai nuvažiuoja per 1 valandą 7 minutes?

:)))

:))) portretas
ka jis gali diskutuot kai traukiniai lietuvoj vaziuoja konkes greiciu, o keliu remontui nera pinigu...

Kaip gyvensi suodi

Kaip gyvensi suodi portretas
kai būsi iššvilpintas iš ministrų? Visą likusi gyvenimą prisiminsi kap gerai buvo netyčia /laisvės partija per praeitus rinkimus pavėlavo pristatyti VRK būtinus dokumentus.../ ir svajosi vėl ten atsidurt? :D)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių