Pereiti į pagrindinį turinį

Mažėjant lankytojų, maitinimo įstaigose prastės maisto kokybė

2017-11-07 09:06
BNS inf.

Augant paslaugų kainoms maitinimo įstaigose ir mažėjant klientų, banko "Luminor" vyriausiasis ekonomistas Žygimantas Mauricas mano, jog prastės jų maisto kokybė, rašo "Verslo žinios".

K. Vanago / BNS nuotr.

"Žmonės perka kiek mažiau, bet gerokai brangiau. Vartotojui nėra geriau, bet gali susidaryti iliuzija, kad viskas tebeauga, nes restoranų pajamos kyla 5 proc. dėl to, kad jie kelia kainas", - teigė Ž. Mauricas.

Anot jo, mažėjant klientų, maitinimo įstaigos gali gerinti kokybę, investuoti į interjerą ar didinti klientų lojalumą, kad pritrauktų naujų klientų. Tačiau labiausiai tikėtina, kad jos mažins porcijas ir taip prastės kokybė, siekiant sutaupyti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų