Mažėjant lankytojų, maitinimo įstaigose prastės maisto kokybė Pereiti į pagrindinį turinį

Mažėjant lankytojų, maitinimo įstaigose prastės maisto kokybė

2017-11-07 09:06
BNS inf.

Augant paslaugų kainoms maitinimo įstaigose ir mažėjant klientų, banko "Luminor" vyriausiasis ekonomistas Žygimantas Mauricas mano, jog prastės jų maisto kokybė, rašo "Verslo žinios".

Mažėjant lankytojų, maitinimo įstaigose prastės maisto kokybė
Mažėjant lankytojų, maitinimo įstaigose prastės maisto kokybė / K. Vanago / BNS nuotr.

"Žmonės perka kiek mažiau, bet gerokai brangiau. Vartotojui nėra geriau, bet gali susidaryti iliuzija, kad viskas tebeauga, nes restoranų pajamos kyla 5 proc. dėl to, kad jie kelia kainas", - teigė Ž. Mauricas.

Anot jo, mažėjant klientų, maitinimo įstaigos gali gerinti kokybę, investuoti į interjerą ar didinti klientų lojalumą, kad pritrauktų naujų klientų. Tačiau labiausiai tikėtina, kad jos mažins porcijas ir taip prastės kokybė, siekiant sutaupyti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra