Metinė infliacija Lietuvoje vasarį – didesnė, nei vidutiniškai ES

  • Teksto dydis:

Suderinta metinė infliacija Lietuvoje vasario mėnesį buvo didesnė nei vidutiniškai Europos Sąjungos (ES) šalyse, skelbia Eurostatas.

Lietuvoje infliacija vasarį siekė 2 proc., visoje ES – 1,6 proc., o tik euro zonoje – 1,5 procento., rodo penktadienį paskelbti ES statistikos tarnybos duomenys.

Latvijoje kainos per metus vidutiniškai ūgtelėjo 2,8 proc., Estijoje – 1,9 procento.

Metinis kainų augimas praėjusį mėnesį fiksuotas visose ES valstybėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvoje toks aukštas pensijinis amžius? "Lietuvoje senatvinės 65 metų amžiaus gyventojo ligos ateina žymiai anksčiau - esant 61,5 metų amžiaus, o Lenkijoje - esant 63,9 metų amžiaus." Nepaisant to, Lietuva neseniai padidino pensijinį amžių iki galutinių 65 metų (reiškia, tris su puse metų turime dirbti, sirgdami sunkiomis senatvės ligomis), o Lenkija sumažino. Kodėl? Nes Lietuvą valdo Mockus, Numavičius ir kiti turtingi vagys per kyšius. Jie išvagia ir mūsų sveiko gyvenimo metus pensijoje, ir verčia mus dirbti, net sunkiai sergančius. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Infliacija - puikiausias indikatorius parodantis kiek Šalies valdininkija VAGIA.

Kęstas

Kęstas portretas
Italijos ministro pirmininko pavaduotojas ir vidaus reikalų ministras Matteo Salvini, kuris įsteigė šeimos ministeriją ir kurio partija iškėlė idėją suteikti žemę šeimoms, laukiančioms trečiojo vaiko, praėjusiais metais pasidalijo jo požiūriu, kai jis sakė: „Šalis, kuri nesugeba gimdyti vaikus yra pasmerkta mirti “." Lietuvoje kurti šeimos ministeriją? Ką jūs, ponai ir ponios, ką jūs... Mes sukūrėmė aplinkos ministeriją ir dabar drąsiai kertame ir išvežame į Kiniją šventąsias protėvių girias... Patys važiuosime į Šveicariją. Leisk lietuviui sukurti ministeriją kokiam nors reikalui - garantuotas to reikalo sunaikinimas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių