Ministerija svarsto Lietuvai galimybę turėti nacionalines avialinijas

Susisiekimo ministerija svarsto galimybę Lietuvai kartu su privačiu investuotoju turėti nacionalines avialinijas, skelbia LRT televizija.

Avialinijos numatytos ateities ekonomikos DNR plane, jos būtų steigiamos už skolintus pinigus – numatyta, kad tam reikėtų 36 mln. eurų.

„Čia nėra vežėjas, čia bus skrydžių organizavimo kompanija, kuri užtikrintų pagrindinį tikslą – ne turėti lėktuvus, bet turėti tinkamus sujungimus, tinkamus reisus, kryptis“, –  televizijai teigė susisiekimo viceministras Vladislavas Kondratovičius.

Vienas iš galimų variantų, anot jo, būtų jungtinė veikla su atsirinktu partneriu, jis turėtų lėktuvus, personalą ir bilietų platinimo sistemą. Galutinai idėjai dar turėtų pritarti Vyriausybė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

zydros rozinio eziuko svajos....

zydros  rozinio  eziuko  svajos.... portretas
norint turet nacionalines avialinijas , zvejybos ar kariny laivyna ...reikia but prisijungusiam prie rusisko vamzdzio....ir turet ,,Mazeikiu nafta,,,.....o tai jau prapi......ta senu senovej pinigai pasidalinti guli afsoru bankuose ,likuciai ismyzti su alum ir prasikti su mergom bordeliuose....taip kad sis ministerijos numatytas 36 milijonu euru ,,isciulpimas,, is biudzeto yra niekas daugiau kaip eiline afera kaip isvogt tuos milijonus is ten....

Anonimas

Anonimas portretas
vis nepasimoko...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių