Pereiti į pagrindinį turinį

"Rospotrebnadzor" palankiai vertina pieno Lietuvos gaminių tiekimo atnaujinimą

2013-11-04 04:44
BNS inf.
T. Lukšio/BFL nuotr.

Rusijos vartotojų teisių gynimo agentūra "Rospotrebnadzor" pareiškė palankiai vertinanti lietuviškų pieno produktų tiekimo Rusijos vartotojams atnaujinimo perspektyvas.

"Rospotrebnadzor" pranešime teigiama, jog optimizmo teikia Lietuvos reakcija į pastabas, kurios buvo pateiktos po "Rospotrebnadzor" ekspertų apsilankymo Lietuvoje.

"Iš Lietuvos valstybinių institucijų sulaukta informacijos apie Rusijos pateiktus klausimus dėl lietuviškų pieno produktų kokybės ir saugumo. Lietuva padėkojo už kompetenciją, objektyvumą, rekomendacijas ir pastabas, pateiktas "Rospotrebnadzor" ekspertų", - teigiama pranešime.

"Šis faktas rodo Lietuvos suinteresuotumą konstruktyviam dialogui, sprendžiant pieno produkcijos kokybės bei saugumo klausimus, leidžia optimistiškai vertinti jos tiekimo į Rusiją ribojimų atšaukimo perspektyvas", - pažymima pranešime.

Anot "Rospotrebnadzor", Lietuvos pieno gaminių "tiekimo į Rusijos rinką atnaujinimo etapais klausimas spręsis atsižvelgiant į nacionalinių reikalavimai atitikimą Rusijoje galiojantiems".

Lietuviškų pieno produktų teikimą į Rusiją "Rospotrebnadzor" sustabdė spalio 7-ąją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų