S. Jakeliūnas: G. Kirkilo ryšiai su Lietuvos banku galėjo lemti rezoliucijos nesėkmę

Seimo Biudžeto ir finansų komiteto (BFK) pirmininkas Stasys Jakeliūnas, vienas iš Seimo pritarimo nesulaukusios rezoliucijos dėl nepasitikėjimo Lietuvos banko (LB) valdybos pirmininku Vitu Vasiliausku iniciatorių, abejoja, ar balsavimas iš tiesų buvo nešališkas.

Savo abejonėmis S. Jakeliūnas trečiadienį ryte pasidalino savo socialiniame tinkle „Facebook“. Jo nuomone, galimi LB ryšiai su Lietuvos socialdemokratų darbo partijos lyderiu Gediminu Kirkilu gali paaiškinti, kodėl penki socialdarbiečiai balsuojant dėl minėtos rezoliucijos šiai idėjai prieštaravo.

„Įdomu, ar tik naujosios Lietuvos banko valdybos narės, valdybos pirmininko pavaduotojos (iš karto!) Astos Kuniyoshi mergautinė pavardė nėra Kirkilaitė? Jei taip, tuomet būtų visiškai „logiškas“ vakarykštis LSDDP frakcijos balsavimas prieš Seimo rezoliuciją dėl nepasitikėjimo V. Vasiliausku. Bet tai juk nebūtų jokia korupcija, ar ne, p. Kuodi?“, – tokiu tekstu savo svarstymus išsakė BFK pirmininkas.

G. Kirkilo komentaro Eltai kol kas gauti nepavyko.

ELTA primena, kad antradienį vykusiame balsavime dėl nepasitikėjimo V. Vasiliauskui penki socialdarbiečių frakcijos nariai balsavo prieš ir palaikymo rezoliucijai neužteko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Maša

Maša portretas
Mėšlavežių liūnas,likutiniai neliustruoti.Gaila ,kad net dukra įstatyta į parduodančių Tėvynę gretas.Gera mergaitė klauso paklydėlio tėvo,lygiai taip ,kaip anūkėlis senioko.

Asta

Asta portretas
O kas tas Kirkilas?

nukvakes

nukvakes portretas
komsomolcas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių