Vyriausybė įsileis 87 specialistus darbui šalies įmonėse

  • Teksto dydis:

Lietuvoje galiojant karantinui, Vyriausybė leido atvykti dar 87 užsienio specialistams, kurie reikalingi energetikos, transporto ir kitoms įmonėms.

Energetikos ministerijos prašymu leista atvykti 57 žmonėmsm iš jų 37 reikalingi Lietuvos-Lenkijos dujotiekį statančiai bendrovei „Amber Grid“.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija prašė leidimo atvykti 17 užsieniečių, iš jų 11 kviečia Kėdainių laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) veikianti maisto naminiams gyvūnams gamintoja „Kormotech“.

Susisiekimo ministerija prašė įleisti 12 žmonių iš Ispanijos, Šveicarijos, Indijos ir kitų šalių atlikti transporto infrastruktūros, orlaivio techninės priežiūros ir laivų remonto darbų.

Kultūros ministerija kreipėsi dėl leidimo atvykti vienam Ispanijos piliečiui režisuoti kasmetinį Pakruojo dvaro gėlių festivalį.

Praėjusią savaitę ministrų kabinetas leido į Lietuvą atvykti apie 80 užsieniečių. Dar anksčiau įsileista apie 120 užsienio piliečių. Analogiški sprendimai priimami kiekvieną savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas savaite po 80 -120 ,,,,specialistu,,,,,

kas  savaite po 80 -120  ,,,,specialistu,,,,, portretas
atgabena y lietuva a lia ,,,,vyriausybybei ,,, sutikus koks[ia] ten prorstitute tuos sutikimus pasirasineja ?

Regina Budginaitė

Regina Budginaitė portretas
Na taip, pritrūko specialistų, tik mūsų specialistai negavę darbo jau kraunasi lagaminus. Užsienyje specialistų taip pat trūksta ir priimant į darbą užtenka nunešti arba nusiųsti cv , po darbo pokalbio jau už kelių dienų gali pradėti dirbti. Dar prieš tai patikrina tavo kriminalinę praeitį, o Jeigu dirbsi su vaikais tai dar ir ar dar nepadarei kitokių prieš vaikus nusikaltimų. Tai pasilieku kelias savaites apsispręsti, nes Lietuvoje lietuvių nebereikia.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių