„Autokurto“ padaliniuose – „Ford Trucks“ oficialių atstovybių atidarymas

  • Teksto dydis:

Lietuvoje nuo šių metų spalio 18 d. „Ford Trucks“ markės sunkvežimius pačiomis geriausiomis sąlygomis bus galima įsigyti ir atlikti jų garantinį ir pogarantinį aptarnavimą keturiuose bendrovės „Autokurtas“ padaliniuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, kuriuose atidarytos oficialios „Ford Trucks“ atstovybės. Pardavimui bendrovė „Autokurtas“ Lietuvos rinkai tieks patikimus ir laiko patikrintus „Ford Trucks“ gamintojo sunkiasvorius sunkvežimius ir vilkikus nuo 18 tonų.

Dėl oficialaus atstovavimo Lietuvoje, bendradarbiavimo sutartis tarp bendrovės „Autokurtas“ ir „Ford Trucks“ buvo pasirašyta 2019 m. gegužės 16 d. „Autokurto“ įmonėje procesų įvedimas pagal standartizuotus „Ford Trucks“ reikalavimus užtruko 5 mėnesius. Per šį laikotarpį buvo tobulinami „Ford Trucks“ dalių logistikos ir darbų vykdymo procesai, organizuojami automechanikos specialistų kvalifikacijos bei kompetencijų kėlimo mokymai. Nors „Autokurto“ įmonė šiandien yra visiškai pasiruošusi „Ford Trucks“ vilkikų pardavimo, remonto ir techninės priežiūros procesams, juos ir toliau tobulina.

Po „Ford Trucks“ atstovybių prijungimo iki šiol įmonės buvusios veiklos nesikeis. Ir toliau bus teikiami specializuoti įvairių markių sunkvežimių, vilkikų, mikroautobusų, autobusų bei spec. paskirties transporto remonto ir detalių tiekimo sprendimai.

„Autokurto“ Kauno padalinyje penktadienį vykusioje „Ford Trucks“ oficialių atstovybių atidarymo šventėje dalyvavo virš 200 svečių: „Ford Trucks“ gamintojo atstovai, „Autokurto“ įmonės partneriai, tiekėjai bei klientai. Šventės pradžioje sveikinimo žodį tarė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas. Vytautas Garbenis, „Autokurto“ generalinis direktorius, šventės metu sakydamas kalbą pabrėžė, kad džiaugiasi „Autokurto“ įmonės prisijungimu prie neabejotino sunkvežimių gamybos lyderio ir, kad tarptautinėms rinkoms skirti sunkvežimiai nuo šiol bus pasiekiami ir Lietuvos rinkoje. Kalbėdamas apie naują partnerystę „Autokurto“ generalinis direktorius sake: „Šiandien esame pozityvių pokyčių laikotarpyje, kurie atneša naujas galimybes ir mūsų įmonei, ir „Ford Trucks“ partneriams. Ši partnerystė parodo, kad turime aiškią ateities strategiją. Ateities, kuri veda į reikšmingus laimėjimus ir inovatyvius sprendimus”. Šventėje taip pat dalyvavo „Ford Trucks“ gamintojo atstovai: generalinio direktoriaus pavaduotojas Dave'as Johnstonas, viceprezidentas Serhanas Turfanas, tarptautinių rinkų direktorius Emrahas Dumanas bei Lenkijos ir Baltijos šalių vykdantysis direktorius Jaroslawas Abramczykas.

 

Šventės dalyviai turėjo puikią progą iš arčiau susipažinti su inovatyviais ir naujausiomis technologijomis aprūpintais, naujos kartos „F-MAX“ vilkikais, kurie yra pelnę tarptautinio metų sunkvežimio titulą „International Truck of the Year 2019“. Šventės dalyviams buvo siūloma ne tik apžiūrėti „F-MAX“ demonstracinius vilkikus, bet ir realiai juos išbandyti. Nors šių vilkikų pardavimo procesas Lietuvos rinkoje tik prasideda, pirmiesiems trims „F-MAX“ vilkikų savininkams šventės metu iškilmingai buvo įteikti rakteliai. Šventėje svečiai savo jėgas galėjo išbandyti varžybose, galiūnas Vidas Blekaitis ir 5 savanoriai traukė du „F-MAX“ vilkikus.

„Autokurto“ klientai jau gausiai registruojasi į bandomuosius važiavimus, kuriuose realiomis savo verslo sąlygomis gali išbandyti 500 AG variklio galios „F-MAX“ demonstracinius vilkikus. Klientai pagal savo suplanuotus maršrutus, pasikrovę savo realius krovinius, demonstracinius vilkikus Lietuvos ir kitų šalių keliais gali bandyti nuo kelių dienų iki kelių mėnesių. Tokiu būdu pirkėjai gali išsiaiškinti, ar „F-MAX“ vilkikų technologinės ir eksploatavimo savybės atitinka jų verslo poreikius. Šiuolaikiški „F-MAX“ vilkikai, dėl naujos kartos technologijų, nė kiek nenusileidžia kitų gamintojų vilkikams. „F-MAX“ vilkikuose yra gausybė šiuolaikiškų technologijų, kurios vairuotojui padeda maksimaliai išnaudoti sunkvežimio galimybes važiuoti saugiai, ekonomiškai ir išmaniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Naujovės ..kažko vis Kauno rajone kuriasi tarptautinės kompanijos...gal ten pigiau viskas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių