Gimtadienį švenčianti bendrovė „DFDS“ kviečia laimėti kelionę

Šiemet 150 metų jubiliejų švenčianti bendrovė „DFDS“ nusprendė pradžiuginti savo esamus ir būsimus klientus bei kelionių entuziastus. Šiandien startuojantis žaidimas skirtas mėgstantiems keliauti ir savo viešnages svečiuose kraštuose planuoti patiems. Iki spalio gyventojai kviečiami patys suplanuoti kelionę bendrovės „DFDS“ keltų linijomis ir laimėti galimybę į ją leistis nemokamai.

Padėka žmonėms

Viena didžiausių keltų kompanijų pasaulyje „DFDS“ 150-ojo gimtadienio džiaugsmu nusprendė pasidalinti su savo esamais bei būsimais klientais ir ruošia jiems itin viliojančių dovanų.

„Pirmiausia, kam norisi padėkoti už nueitą tokį ilgą kelią, yra žmonės – mūsų keleiviai, klientai, partneriai ir atsidavę darbuotojai“, – pastebėjo bendrovės rinkodaros vadybininkė Irina Matulienė.

Pašnekovė pabrėžė, kad būtent žmonės skatina bendrovę judėti pirmyn, tobulėti, užsibrėžti bei siekti naujų tikslų, nepabūgti ir priimti keliamus iššūkius.

Neatsitiktinai pasirinktas ir šią idėją atspindintis 150-ojo gimtadienio šūkis – „DFDS – Moved by People“.

Dovanos kelionę

Minint ilgametės veiklos sukaktį „DFDS“ skelbia gimtadienio žaidimą, kviečiantį planuoti keliones ir nemokamai leistis aplankyti svečių šalių, jūrą įveikiant būtent minėtos bendrovės keltais.

„Atsižvelgdami į šiandien vis didėjantį poreikį planuoti keliones patiems ir keliauti savarankiškai, norėjome žaidimo forma suteikti puikią galimybę mūsų esamiems ar būsimiems keleiviams patiems susikurti savo kelionės maršrutą, tačiau ne skrendant ar važiuojant tik sausuma, bet įtraukiant keliavimą jūra „DFDS“ keltais, ir vėliau jį išbandyti patiems“, - konkurso idėją apibendrino I.Matulienė.

Tikimasi, kad planuodami savo keliones žaidimo dalyviai padės dar geriau bendrovei suprasti keleivių lūkesčius bei tobulėti vystant savo paslaugas ar kuriant naujus produktus.

Varžysis iki spalio

150-ojo kompanijos gimtadienio žaidimas, padovanosiantis galimybę per kelias dienas aplankyti svečią šalį, kelionei keltu neišleidžiant nė euro, dienraščio „Klaipėda“ portale www.kl.lt startuoja jau šiandien.

Į du etapus padalintas žaidimas tęsis iki spalio 2 d., o jo laimėtojai paaiškės spalio 6 d.

Pirmojo etapo metu žaidimo dalyviai bus kviečiami atsakyti į 10 klausimų, susijusių su „DFDS“ kompanija ir jos teikiamomis paslaugomis.

Nuo rugsėjo 12 d. kasdien portalo www.kl.lt tituliniame puslapyje patalpintame žaidimo langelyje užsiregistravę dalyviai turės atsakyti į vieną klausimą. Vienas dalyvis savo atsakymą per vieną dieną gali pateikti tik vieną kartą.

Nors oficiali pirmojo etapo pradžia – rugsėjo 12 d., tačiau dalyviai žaidimą pradėti gali bet kurią dieną iki rugsėjo 21 d.

Dėl kelionės varžysis 10 dalyvių

Iš visų į pirmojo etapo klausimus daugiausiai teisingai atsakiusiųjų burtų keliu bus išrinkta 10 dalyvių, kurie bus kviečiami dalyvauti antrajame etape ir kibti į tik jų pačių lūkesčius atitinkančios kelionės planavimą.

Į antrąjį etapą patekusieji per 10 dienų turės sudėlioti 3–5 dienų maršrutą iš Lietuvos po Vokietijos arba Švedijos lankytinas vietas, jūrą įveikiant „DFDS“ keltais.

Parengtus maršrutus žaidimo dalyviai turės pateikti elektroniniu paštu marketing.lt@dfds.com iki spalio 2 d. vidurnakčio.

Suplanuotas keliones vertins 3–4 ekspertų komisija, kuri spalio 6 d. išrinks bei paskelbs konkurso nugalėtoją.

Įdomiausią kelionę suplanavęs žaidimo dalyvis į ją „DFDS“ keltais nemokamai galės leistis drauge su dar vienu asmeniu, nemokamai bus plukdomas ir nugalėtojo automobilis.

Prizu maršruto planuotojas galės pasinaudoti iki kitų metų vasaros pradžios.

Tiesa, neįvertinti neliks ir likusieji antrojo etapo dalyviai – jiems bus įteikti gimtadienį švenčiančios kompanijos paguodos prizai.

Viliamasi, kad dalyvavimas žaidime bei individualaus maršruto planavimas pažers gerų emocijų visiems jubiliejinio žaidimo dalyviams, o kompanijai leis dar labiau tobulinti teikiamas paslaugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aru....

Aru.... portretas
Kainas geriau mazinkit bilietu sia proga:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių