Kviečiama registruotis į respublikinį „Atliekų kultūros“ egzaminą

  • Teksto dydis:

Šią savaitę prasidėjo registracija į trečiąkart Lietuvoje vykstantį respublikinį „Atliekų kultūros“ egzaminą. Tai yra puiki proga šalies moksleiviams bei suaugusiesiems pagilinti žinias apie aplinkosaugą, tvarią gyvenseną, tinkamą atliekų tvarkymą.

Norintys dalyvauti egzamine jau gali registruotis internetinėje platformoje https://egzaminas.atliekukultura.lt/. Virtualus egzaminas vyks 2022 m. balandžio 28 d.

Registracijos metu kiekvienam dalyviui bus sukurta asmeninė paskyra. Joje matysite savo rezultatus, galėsite parsisiųsti dalyvavimą egzamine patvirtinantį diplomą.

Taip pat minėtoje internetinėje platformoje gali būti kuriamos ir registruojamos klasių, grupių, švietimo įstaigų paskyros. Taip bendraamžių komandos galės varžytis tarpusavyje. Dėl prizų rungsis geriausiai pasirodę atskiri dalyviai, tiek ir jų grupės – mokyklos, moksleivių klasės, įmonės, įstaigos ir t. t.

Daugiausia teisingų atsakymų pateikę dalyviai ar jų grupės bus apdovanoti savivaldybių, Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerijos, privačių asmenų, organizacijų ir egzamino partnerių – regioninių atliekų tvarkymo centrų įsteigtais specialiais prizais.

Egzaminas, kaip įprasta, vyks testo forma. Dalyviai bus skirstomi pagal tris amžiaus grupes: 1–4 klasių mokiniai, 5–10 klasių mokiniai bei 11 klasių mokiniai ir vyresni asmenys. Priklausomai nuo teisingai atsakytų klausimų skaičiaus, dalyviai bus apdovanoti virtualiais Pažengusiojo, Žinovo arba Eksperto diplomais.

Informacija apie egzamino vykdymo tvarką skelbiama https://egzaminas.atliekukultura.lt/. Taip pat šioje svetainėje pateikiamas įvairių temų žinynas, kurį rekomenduojama paskaityti besidomintiems tvarumu ir norintiems daugiau sužinoti apie atliekų tvarkymą, aplinkosaugą, kas praverstų ir dalyvaujant egzamine.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vel siuksliu mafija siauteja

vel siuksliu mafija siauteja portretas
zalieji padare naujas sutartis su siuksliu mafijozais del mokesciu padidinimo.... aciu mafijiniu strukturu gynejams mentu geroves valstybeje

O Dieve

O Dieve portretas
kaip nužeminami žmones kurie daromi šiukšlyno kultūros ir dvasinio kanibalizmo zombiais. Tokį egzaminą galima siūlyti konteineriniams bamžams o ne normaliems Tai gal iš karto pavadinkite ,,Atliekų Lietuva"ir inicijuokite dabartnei konservatų daugumai seime priimt prievartitnius įsattymus dėl va tokiu privalomų egzaminu, šiukšliu rinkimo talkų kiekvieną šeštadienį /tam skirtus pinigus valdininkai išvaogia/ ar daugkartinio išmestų indų įpakavimų ir pan.surinkimo ir naudojimo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių