Lietuvos paštas įsikurs Vilniaus Totorių gatvėje

  • Teksto dydis:

Vilniaus centre esantis Lietuvos pašto skyrius nuo liepos 21 dienos klientus priims naujose patalpose Totorių gatvėje, pranešė įmonė.

„Tik laiko klausimas buvo, kada išsikelsime iš Gedimino prospekte esančių patalpų, nes pastatas buvo ženkliai per didelis šiuolaikinio pašto veiklai. Persikėlimas į naujas modernias patalpas yra žingsnis į priekį“, – pranešime sako Lietuvos pašto Tinklo direktorius Jonas Sadauskas.

Jis atkreipė dėmesį, kad klientų aptarnavimas naujose patalpose vyks efektyviau ir patogiau, be to, šios patalpos yra netoli senųjų, tad klientai neturėtų patirti nepatogumų.

Pasak bendrovės, naujas skyrius pritaikytas šiuolaikiniam aptarnavimui, pagerės darbo sąlygos ir pašto darbuotojams. Tame pačiame pastate bus įkurtas ir Lietuvos pašto siuntų centras.

Perkelto pašto skyriaus darbo laikas Totorių g. 8 nesikeis: darbo dienomis jis dirbs 9-19 val., šeštadieniais – iki 14 val.

Valstybės valdomas Lietuvos paštas gegužę komentavo, kad Vilniaus centrinio pašto pastato Gedimino prospekte pardavimo procesas užsitęsė dėl karantino, bet sandoris netrukus turėtų būti baigtas.

Sutartį su daugiau nei prieš pusmetį vykusio aukciono laimėtoju – investicijų bendrovės „Lords LB Asset Management“ fondu – turi patvirtinti Lietuvos pašto valdyba, kuri suformuota tik gegužės pradžioje.

2019 metų gruodį už pastatą 11,22 mln. eurų kainą pasiūlė fondas „Lords LB Baltic Fund IV“.

5,4 tūkst. kv. metrų ploto pastatas Gedimino prospekte buvo parduodamas už daugiau nei 10 mln. eurų pradinę kainą. Aukcione dalyvavo keturi dalyviai.

Lėšas, gautas iš jo pardavimo, Lietuvos paštas planuoja skirti 10,2 mln. eurų vertės siuntų skirstymo centro Vilniuje statybai ir paštų modernizavimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
aina sau uz centus centre toki dideli pastata parduoda! maziausiai turetu but simtas milijonu eur pradine kaina!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių