M. Navickas: matydamas žalą šeimai, nebūčiau prisijungęs prie linksniuojamos verslo grupės

Buvusios socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės sutuoktinis Mindaugas Navickas, dėl savo ryšių su technologijų įmonės „Foxpay“ savininke Ieva Trinkūnaite ir už sukčiavimą teistu Vilhelmu Germanu atsidūręs skandalo epicentre, pripažįsta nenumatęs, kad tai gali stipriai pakenkti tiek jo, tiek šeimos reputacijai.

„Mes visi turime galimybes vertinti savo gyvenimą retrospektyviai ir kartais jame matome klaidų. Matydamas dabartinę žalą šeimai ir sau, niekada nebūčiau prisijungęs prie šiuo metu linksniuojamos verslo grupės“, – pirmadienį portalui tv3.lt teigė M. Navickas.

Pasak portalo, M. Navickienės vyro ir ne kartą teisto V. Germano keliai susikirto prieš ketverius metus, 2020-aisiais, atsinaujinus ryšiams su I. Trinkūnaite. M. Navicko teigimu, iki tol jis V. Germano nepažinojo, o jį sutikęs – nežinojo šio asmens praeities klystkelių.

„Tuo metu Ieva kartu su Viliumi Žideliu kreipėsi į mane kaip į advokatą dėl jiems aktualių teisinių klausimų. Jie turėjo klausimų, susijusių su verslu ir asmeninių, tai yra V. Židelio skolų kreditoriams padengimo. Anksčiau V. Židelio nepažinojau ir mūsų keliai nebuvo susikirtę“, – tvirtino M. Navickas.

ELTA primena, kad kilus skandalui dėl ryšių su tolima giminaite ir finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ savininke Ieva Trinkūnaite bei jos sugyventiniu, už sukčiavimą teistu Vilhelmu Germantu iš posto pasitraukė ministrė Monika Navickienė.

Viešojoje erdvėje iškylant vis daugiau informacijos apie M. Navickienės sutuoktinį Mindaugą Navicką bei I. Trinkūnaitę bei V. Germantą, jų valdomus verslus, Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl „Foxpay“. Lietuvos bankas, savo ruožtu, tęsia įmonės patikrinimą – pranešta, jog nuspręsta apriboti dalį įmonės veiklos.

Visgi, sprendimą trauktis iš pareigų M. Navickienė priėmė po to, kai 15min.lt paskelbė, jog ši su I. Trinkūnaite ir V. Germantu privačiu lėktuvu keliavo į Dubajų. Iš pradžių negalėjusi paaiškinti, kas finansavo šią viešnagę, vėliau konservatorė deklaravo, jog tai buvo dovana.

M. Navickienė yra teigusi, jog I. Trinkūnaitė yra tolima jos giminaitė – vyro brolio žmonos sesuo. Anot politikės, su ja bendrauta retai, o apie I. Trinkūnaitės sugyventinio V. Germano nusikalstamą praeitį nieko nežinojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mozė

Mozė portretas
Aferiūgu šeima, kuriai už afioras nieko nebus.

Bvf

Bvf portretas
Jie laiko visus mus dundukais. Pasakas seka ir gėdos net nejaučia.

matome , jog konservų NAVICKŲ hobi yra --

matome , jog konservų NAVICKŲ hobi yra  -- portretas
nesąžiningas VERSLAS- tai patvirtina naglas melavimas ir išsisukinėjimas., kad išvengti atsakomybės
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių