Nuo gaisro Alytuje nukentėjusios įmonės sieks kompensacijų iš Vyriausybės

  • Teksto dydis:

Dėl gaisro Alytaus padangų perdirbimo gamykloje nukentėjusi miesto pramonė bandys reikalaus kompensuoti dali nuostolių dėl nutrauktos gamybos, rašo „Verslo žinios“.

Kiek ir kurios Alytaus pramonės įmonės patyrė nuostolių, bus galima įvertinti vėliau, nes po praėjusį trečiadienį kilusio gaisro, kai kurios įmonės arba kol kas nedirba, arba dirba tik dalis kolektyvo.

BNS primena, kad spalio 16 dieną kilo gaisras įmonės „Ekologistika“ 2 tūkst. kvadratinių metrų ploto naudotų padangų sandėliuose. Ugnis užgesinta penktadienį, bet iki šiol gaisravietėje dirba ugniagesiai, nes sudegusios padangos dar smilksta ir teršia aplinką.

Kelias dienas po gaisro apylinkėse fiksuotas smarkiai padidėjęs oro užterštumas pavojingomis medžiagomis.

Alytaus mieste ir rajone paskelbtos ekstremalios situacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
Kompensuoti privalo ne Vyriausybė, mokesčių mokėtojų lėšomis, o apsileidę įmonės vadovai, neužtikrinę darbų saugumo. Permesti kaltę ir atsakomybę Vyriausybei ir Ministrei - lengvabūdžių ir lengvatikių manieros.

by -----iu tocke ,o ne kompensacija...

by -----iu  tocke  ,o ne kompensacija... portretas
ta Alytaus sarage pati tures sumoket milziniska suma uz miesto ir zmoniu apnuodyjima toksiniais dumais , tures issinesdint toli uz miesto ribu ,kad panasiu kazusu ,daugiau neyvyktu, ....na ,o nustatyti kaltininkai kurie ,,padege,,, ar kurie [ gamtos apsaugos, priesgaisrine ,civilines gynybos,elektros ]tikrintojai nenorejo ar nemate ,neyziurejo dideliu trukumu gamykloje saugos sistemoje --stai jie ir dengs visus nuostolius kuriuos patyre gamykla

Kavenskis

Kavenskis portretas
Turbut reiks atideti malunsparniu pirkima is amerikosu...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių