Šeštadienio naktį laikinai nepavyks pasinaudoti kai kuriomis SEB banko paslaugomis

Naktį iš penktadienio į šeštadienį SEB banke vyks IT sistemų profilaktikos darbai. Dėl jų nuo 4.20 iki 5 val. nebus galimybės atsiskaityti kortele ir pasiimti grynųjų bankomatuose, neveiks SEB banko mokėjimo kortelių skaitytuvai prekybos vietose.

Taip pat dėl atliekamų IT darbų nuo 4 iki 8 val. ryto laikinai neveiks SEB interneto bankas ir mobilioji programėlė, nebus atliekami mokėjimai kai kuriose el. parduotuvėse, kai atsiskaitant už prekes ar paslaugas savo tapatybę reikia patvirtinti SEB interneto banke.

„IT profilaktikos darbus atliekame periodiškai ir jų laiką parenkame taip, kad darbai turėtų kuo mažiau įtakos klientams, t. y. kai elektroninėmis banko paslaugomis naudojamasi mažiausiai. Periodiškai atliekami IT darbai padeda bankui tobulinti savo IT sistemas, gerinti jų saugumą, greitaveiką ir kokybę“, – sako SEB banko valdybos narė Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė.

SEB bankas atsiprašo dėl galimų nepatogumų ir siūlo reikiamas finansines operacijas atlikti iš anksto arba IT profilaktikos darbams pasibaigus, taip pat, jei reikia, iš anksto pasirūpinti grynaisiais pinigais.


Šiame straipsnyje: seb bankasbanko paslaugos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių