„Teleloto“ laimėtą automobilį močiutė padovanojo anūkei

  • Teksto dydis:

Populiariausioje šalies loterijoje „Teleloto“ – kelias šeimos kartas pradžiuginęs laimėjimas. Sudalyvavusi studijos žaidime „Laimėjimų korys“, kaunietė Aldona atverstame langelyje atrado automobilį „Toyota Corolla“. Ir padovanojo jį savo anūkei 18-ojo gimtadienio proga.

Bilietų prašė vietoj dovanų

Laimingąjį „Teleloto“ bilietą, atvedusį į „Teleloto“ studiją, Aldona taip pat gavo dovanų savo gimimo dienos proga.

„Visiems svečiams buvau pasakiusi, kad man įteiktų po bilietą. Tai vieni atnešė po vieną, kiti ir po penkis. Žodžiu, gavosi nemaža krūva“, – pasakojo moteris.

Norėdama gautus bilietus patikrinti, Aldona į pagalbą pasikvietė anūkę. Būdamos kartu jos ir sužinojo, jog laimėjo pakvietimą į studiją.

„Tada sutarėme, kad ir vyksime kartu“, – prisiminė kaunietė.

Sapnavo pranašiškus sapnus

Prieš apsilankymą „Teleloto“ žaidimo filmavime Aldona jaudinosi ir sunkiai užmigo. O užmigusi – sapnavo keistus sapnus.

„Mano sapne buvo labai gražus obuolys, kurį nuskynė anūkė. Atsibudusi pasitikrinau, kad sapnuoti obuolį reiškia sėkmę. Vykdama jau buvau 99,9 procento tikra, kad man pavyks kažką laimėti“, – tikino Aldona.

Galiausia pranašystė išsipildė. Iš kelių dešimčių studijos svečių moteris buvo atrinkta dalyvauti žaidime „Laimėjimų korys“. Tuomet pasirinko mėlynos spalvos langelį ir jame atrado naują automobilį „Toyota Corolla“.

„Iš karto pasakiau, kad šis prizas bus anūkei. Rugpjūtį jos aštuonioliktas gimtadienis, o dabar kaip tik laikosi vairavimo teises. Tai rimta proga, rimta ir dovana“, – užtikrintai sakė Aldona.

Kitas laimėjimas – kitai anūkei

Iki šiol kaunietė loterijoje buvo laimėjusi tik smulkių prizų. Tačiau tiki, kad pasisekus vieną kartą, pasiseks ir kitą.

„Studijoje šalia manęs sėdėjo žaidėjas, kuris jau dvi mašinas „Teleloto“ laimėjęs. Tai man įkvėpimas buvo. Stengsiuosi kiekvieną savaitę turėti po bilietą – o jei vėl pasiseks, laimėjimas bus kitai anūkei“, – juokėsi moteris.

Per gegužės mėnesį „Teleloto“ dalyviai laimėjo 5 automobilius. Taip pat išsidalino 536 897 Eur bei 500 įvairių daiktinių prizų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O padovanojo automobilį

O  padovanojo automobilį  portretas
tikrai anūkei ar tariamai?

Kada

Kada portretas
Kelsit algas ir pensijas padugnės

>oop

>oop portretas
pratęsiant :boba už vairo - bezdžionė su granata UŽ KAMPO....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių