Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje atidaromas suomių „Ahlstrom“ centras iki metų pabaigos įdarbins 70 žmonių

2014-08-25 08:49
BNS inf.
K. Vanago / BFL nuotr.

Rugsėjį Vilniuje darbą pradeda pasaulinės aukštos kokybės techninio pluošto gamintojos Suomijos įmonės "Ahlstrom" finansinių paslaugų ir klientų aptarnavimo centras, teiksiantis paslaugas Europos, Vidurio Azijos ir Afrikos rinkoms. Vėliau į Vilnių ketinama finansines paslaugas perkelti ir iš Jungtinių Valstijų.

Bendrovės, daugiau nei 20-yje pasaulio šalių gaminančios aukštos kokybės techninį pluoštą automobilių, statybos, maisto, energetikos pramonei, finansų direktorius Sakari Ahdekivi "Verslo žinioms" pareiškė, kad tokiam centrui Vilnius yra optimalus pasirinkimas dėl kvalifikuotų specialistų, mokančių kalbas ir gebančius konstruktyviai dirbti.

"Rugsėjį pradedame su 35 žmonių komanda, vėliau darbuotojų skaičius augs. (...) Visą procesą planuojame baigti 2015 metų pradžioje, tada centre Vilniuje dirbs apie 70 darbuotojų. Planuojame, kad dar vėliau finansines paslaugas į Vilnių perkelsime ir iš Jungtinių Valstijų, ten paliksime tik klientų aptarnavimo struktūrą", - interviu teigė S.Ahdekivi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų