Pereiti į pagrindinį turinį

Technikos mėgėjai įpročių nekeičia

2008-10-15 09:00
Technikos mėgėjai įpročių nekeičia
Technikos mėgėjai įpročių nekeičia / Tomo Raginos nuotr.

Savaitgalį daugelis transporto priemonėms neabejingų kauniečių ir miesto svečių nepraleido progos susipažinti su šviežiausiomis Lietuvos rinkos naujovėmis. Paroda "Kauno autodienos 2008" pristatė ne tik automobilius, serviso įrangą, eksploatacines medžiagas, atsargines detales bei specializuotas paslaugas, bet ir įspūdingą motociklų kolekciją.

Išradingumo pamokos

Dviratės transporto priemonės – nuo motorolerių iki sportinių motociklų – užėmė bemaž trečdalį viso parodos ploto. Ne veltui gražiausio prisistatymo laureatai parodoje buvo italų gamybos sportinius "Ducati" motociklus pristačiusi bendrovė "Altas". Į parodą atgabentas vienas naujausių modelių, lyg galingas ir plėšrus žvėris buvo uždarytas grotuotame narve. Saugoti šį "monstrą" patikėta dviem pusnuogėms šviesiaplaukėms, kurios savo kūno grožybėmis sugebėjo patraukti didžiosios dalies vyrų lankytojų dėmesį ne mažiau, nei patys motociklai.

Priešingybių draugystė

Gražiausio parodos stendo nominacijoje nugalėjo Lietuvoje dar neseniai duris atvėrusi bendrovė "Premium Motors". Ji pristatė kol kas lietuvaičiams tik fotografijose spaudoje matytą vienetinį, atsižvelgiant į pirkėjo poreikius sukurtą ir rankomis surinktą, 157 tūkst. eurų (apie 549 tūkst. litų) kainuojantį vokišką dvivietį automobilį "Wiesmann".

Beje, greta pastarojo puikavosi taip pat gana egzotiškas eksponatas – kinų visureigis "Shuanghuan CEO". Iš priekio jis panašus į "Toyota Land Cruiser", o iš galo – kaip iš akies luptas prašmatnus BMW X5, kainuojantis nuo 75 tūkst. litų.

Naujos transporto priemonės besidairančių parodos lankytojų laukė ir daugiau premjerų. "Kauno autodienose 2008" pirmąkart Lietuvoje oficialiai pristatyti atnaujinti "Nissan" modeliai – "Murano" ir septynvietis "Qashqai 2", žavus "Seat" gaminys – penkiaduris "Ibiza" modelis, rimtas visų limuzinų varžovas "Škoda Superb" ir kiti.

Rezultatai tenkina

Renginio "Kauno autodienos 2008" organizatoriai nepamiršo tradicijos rinkti parodos automobilį, o atsižvelgę į šių metų dalyvius, pasirūpino ir parodos motociklo titulu. Pastarąjį be didesnės konkurencijos pelnė įspūdingų formų čioperis "Boss Hoss". Su juo daugiausiai parodos lankytojų simpatijų susižėrė prašmatnus ir sportiškas "Lexus IS F" sedanas. Parodos pažibas galėjo rinkti visi panorėję: lankytojai pildė specialias anketas, o internautai galėjo balsuoti virtualioje erdvėje – organizatorių tinklalapyje.

Parodą rengusios bendrovės "Ekspozicijų centras" vykdantysis direktorius Aivaras Rimydis džiaugėsi sėkmingu renginiu: "Preliminariais skaičiavimais, šiemet sulaukėme virš 35 tūkst. lankytojų. Manome, kad jie tikrai nenusivylė, nes parodos dalyviai taip pat stengėsi parengti kur kas įdomesnių ir gražesnių stendų, nei anksčiau.

Verslo atstovai vis labiau supranta ir vertina suteiktą galimybę prisistatyti patraukliai, tokiu būdu atrasti naujų klientų. Belieka laukti, kokių staigmenų jie pateiks kitose "Kauno autodienose", vyksiančiose po dvejų metų."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų