Pereiti į pagrindinį turinį

Laidų vedėja Simona Bandita tapo taksi vairuotoja?

2016-10-28 09:48
DMN inf.

Penktadienio rytą Vilniaus gatvėse pastebėtas prabangus automobilis „Mercedes-Benz CLA 200”, ant kurio matomi ir vienos žymiausių taksi kompanijų logotipai. Pro priekinį stiklą šmėžuoja ir žinomas veidas... Taip, tai garsi Lietuvos radijo laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita.

Organizatorių nuotr.

Ten tikrai ji ? Kodėl ji dirba taksiste? Ar tokiu būdu ji papildomai uždarbiauja? O gal prarado darbą?

Iš tiesų, Simona Bandita pusdieniui tikrai tapo „Smart Taxi” vairuotoja, ji gauna iškvietimus ir vėžina keleivius ne įprastu mėlynuoju automobiliu, o prabangiu „Mercedes-Benz CLA 200”. Šansą išsikvietus taksi penktadienio pusdienį pasivažinėti su Simona Bandita turi „Smart Taxi” klientai.

Ši akcija – bendras didžiausios loterijos Lietuvoje „Eurojackpot” ir „Smart Taxi” projektas. Jo metu pristatomas prabangus, milijonieriaus vertas automobilis, kurį šiuo metu galima laimėti. O tam, kad žaidėjai ir vilniečiai įsitikintų „Mercedes-Benz CLA 200” komfortu, jie turės šansą tris savaites Vilniuje bei vieną savaitę Kaune būti juo vežami. Kviečiant „Smart Taxi”, dispečerės galima paprašyti būtent „Eurojackpot“ taksi automobilio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų