Pereiti į pagrindinį turinį

„Pašnibždėk“: intelektualus vienos nakties nuotykis su nepažįstamaisiais

2016-06-17 07:08
DMN inf.

„Kultūros naktyje“ galima rasti visko – įspūdingų ekspozicijų, kvapą gniaužiančių pasirodymų, koncertų, spektaklių ir pokalbių, pokalbių, pokalbių...iki ryto. „Pašnibždėk“ – unikalus, įtraukiantis ir abejingų nepaliksiantis projektas, kuris kvies kalbėtis, dalintis mintimis ir idėjomis.

Organizatorių archyvo nuotr.

Šio projekto metu galėsite kalbėti ir susipažinti, o taip pat pašnabždėti savo paslaptis ar mintis, kurių nedrįstate išsakyti net artimiausiems žmonėms.

„Pažnibždėk“ idėjos autoriai prasitarė – tai panašu į intelektualų vienos nakties nuotykį su nepažįstamuoju. Specialiai šiam projektui suprojektuota ir sumontuota  dvipusė siena, kuri primena modernią klausyklą. Vienoje jos pusėje kalbate jūs, o kitoje sienos pusėje jūsų klausosi nepažįstamasis ir jums atsako. Intriguojantis nakties siužetas sufleruoja – peržengti komforto zonos slenkstį gali būti pavojingai malonu.

Ne paslaptis, kad žmonės dažnai nutyli tai, apie ką galvoja, o dar dažniau sunkiai užmezga pokalbį su nepažįstamaisiais. Kur kas lengviau savo paslaptis pakuždėti tiems, su kuriais galbūt daugiau niekada nepasimatysi – juk taip paslaptis tampa dar slaptesne, o realybė – daug sensacingesnė, kai išsipasakoji.  „Kultūros naktis“ tampa atviru reiškiniu, kuris kviečia socializuotis, tad kūrybinė „Legal Guns“ komanda kviečia į specialią akciją, kuri prakalbins net pačius didžiausius tylenius, leisti stabtelti ir įsikausyti pašnekovo net ir labiausiai skubančius.

Sako, kad naktis trunka tik akimirką. Idėjos autoriai pašnibdža: „jei naktis ir tėra akimirka, tai akimirka gali tęstis visą naktį“. O ką jūs pašnibždėsite nepažįstamajam?

Kur? Jakšto g. 9

Kada? Birželio 17 d. 18–22 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų