Pereiti į pagrindinį turinį

Arenos fonde — skatikai

2008-02-15 00:00

Kauniečiai vangiai aukoja pinigus sporto arenos projektui paremti, todėl juos įkvėpti bus bandoma naujais būdais.

Kauniečiai vangiai aukoja pinigus sporto arenos projektui paremti, todėl juos įkvėpti bus bandoma naujais būdais.

Kauno pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje statybos rėmimo fondo darbo grupės vadove paskirta jauniausia miesto tarybos narė Gintarė Skaistė. Ji pakeitė anksčiau šias pareigas ėjusį mero pavaduotoją Steponą Vaičikauską, kuriam vadovaujant į arenos rėmimo fondą per keletą mėnesių surinkta 6 tūkstančiai litų.

G.Skaistė išsiuntė prašymą bendrovei „Maxima“, kad prekybos centruose būtų galima prekiauti specialiomis apyrankėmis, kurias įsigydami pirkėjai paremtų arenos statybą.

Taip pat tariamasi su telekomunikacijų bendrove TEO LT dėl specialių numerių, kuriais paskambinus taip pat būtų galima paaukoti arenos rėmimo fondui. TEO LT žodžiu pažadėjo, kad skirs tris trumpuosius numerius. Iš „Maximos“ atsakymo dar neturiu. Neabejoju, kad paskatinsime kauniečius aukoti arenos rėmimo fondui. Dabar pinigus galima tik pervesti į specialią sąskaitą, tačiau apie ją mažai kas žino“, – aiškino G.Skaistė.

Kauno arena dar nepradėta statyti, tačiau daugėja norinčiųjų tapti jos veiklos operatoriais. Vienas jų – didžiausias Europoje sporto ir renginių arenų operatorius „SMG Europe“.

Bendrovės atstovai pageidauja susitikti su Kauno vadovais, kai šie lankysis tarptautinėje nekilnojamojo turto parodoje Kanuose (Prancūzijoje) kovo 11 – 14 dienomis.

Anksčiau ši bendrovė buvo pasirašiusi memorandumą su Kauno „Žalgirio“ klubu ir Prancūzijos bendrove „Bouygues Batiment International“, kuri ketino statyti areną.

1977 metais JAV įsteigta bendrovė SMG šiuo metu valdo 184 sporto ir renginių arenas, stadionus bei konferencijų ir parodų centrus Šiaurės Amerikoje ir Europoje, kuriuose kasmet apsilanko apie 50 milijonų žmonių.

„SMG Europe“ yra 8 arenų, kuriose vienu metu gali tilpti 75 000 žiūrovų, operatorius. Ji valdo didžiausią Europoje uždarą areną „Manchester Evening News Arena“, turinčią 20 tūkstančių vietų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų