Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkei – bėdos dėl elektros

2007-11-23 09:00

Iš gastrolių po JAV grįžusių Livetos ir Petro Kazlauskų laukė nemaloni staigmena. Kalbama, kad Lietuvos kaimuose ypač mėgstamas duetas ilgai nemokėjo už elektrą ir net įsiutino energetikus.

Kauno rajono Karmėlavos gyventojai nuo spalio šneka, kad populiaraus dueto – L. ir P.Kazlauskų name esą lankėsi bendrovės „Vakarų skirstomieji tinklai“ inspektoriai ir surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą.
Neoficialiomis žiniomis, 32 tūkst. litų bauda galėjo būti skirta įvertinus, kiek per penkerius metus Kazlauskai būtų sumokėję už elektros energiją.

Tėvynės sąjungos narė L.Kazlauskienė šiemet tapo Kauno rajono savivaldybės tarybos nare. Iš politikės taip ir nepavyko išgirsti paaiškinimų, ką ji mano apie skirtą baudą. Ji tik tarstelėjo, kad informacija apie baudos dydį yra netiksli.
„Tai bus šmeižtas, jei taip parašysite“, – pagrasino ji, tačiau atsisakė nurodyti, kokio dydžio bauda jai iš tiesų galėjo būti skirta.
L. ir P.Kazlauskai į JAV išvyko rugsėjo pabaigoje, surengė ten keletą koncertų. Duetas pakeitė Vytautą Kernagį, kuris sunkiai serga. Su juo L.Kazlauskienė susipažino dalyvaudama realybės šou „Džiunglės“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų