Pereiti į pagrindinį turinį

A. G. Astrauskaitė: apsisprendžiau – kandidatuosiu į Vilniaus meres

2022-12-13 11:35
„Kauno dienos“, BNS inf.

Neseniai iš darbo Vilniaus „Juventos“ gimnazijoje atleista mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė sieks Vilniaus mero posto.

Astra Genovaitė Astrauskaitė
Astra Genovaitė Astrauskaitė / I. Gelūno / BNS nuotr.

Tai ji pranešė socialiniame tinkle.

„Apsisprendžiau: kandidatuoju į Vilniaus meres! Dovana TS-LKD – „prisiprašė“, – feisbuke antradienį rašė A. G. Astrauskaitė.

Skandalingoji mokytoja kaltinama riaušių prie Seimo organizavimu.

Pirmadienį baigėsi politinės kampanijos dalyvių registracija savivaldos rinkimams ir prasidėjo pareiškinių dokumentų priėmimas.

Dalyvauti kitų metų kovą vyksiančiuose savivaldos rinkimuose registravosi tris kartus mažiau politinių komitetų nei prieš ketverius metus.

Dėl merų ir tarybų narių mandatų kitąmet planuoja varžytis 17 partijų su 199 kandidatų sąrašais, BNS antradienį informavo VRK atstovė spaudai Indrė Ramanavičienė.

Taip pat savarankiškais politinės kampanijos dalyviais registravosi du partijų iškelti kandidatai ir 12 save išsikėlusių asmenų.

Tarp pastarųjų yra dabartinis Jurbarko meras Skirmantas Mockevičius, Seimo nariai Mykolas Majauskas ir Aidas Gedvilas, protesto akcijomis prieš COVID-19 suvaržymus išgarsėjusi pedagogė A. G. Astrauskaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų