Inspektoriams vaizdai nepatiko: sustabdyta trijų sostinės kavinių veikla

  • Teksto dydis:

Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (Vilniaus VMVT) inspektoriai šią savaitę laikinai sustabdė trijų sostinės viešojo maitinimo įmonių veiklą.

Dėl patikrinimų metu nustatytų grubių pažeidimų savo veiklą laikinai turės nutraukti UAB „Frutlita“ kavinė – kebabinė (J. Jasinskio g. 1), MB „Planeta“ kafeterijos baras (A. Goštauto g. 2/A. Jakšto g. 15) bei UAB „Sadovskaja ir Ko“ kavinė – parduotuvė Juodšiliuose (Mokyklos g. 2).

Sprendimus laikinai stabdyti įmonių veiklą Vilniaus VMVT priėmė įvertinusi, kad dauguma pažeidimų įmonėse buvo nustatyti pakartotinai. Kavinėse trūko tvarkos, nustatyta įvairių higienos, produktų laikymo pažeidimų. Visose trijose viešojo maitinimo įmonėse rasta produktų su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais, o UAB „Frutlita“ ir UAB „Sadovskaja ir Ko“ – neženklintų ar be įsigijimo dokumentų. MB „Planeta“ kafeterijos personalas dirbo be specialios aprangos.

Pradėti dirbti visos trys įmonės galės tik pašalinę patikrinimų metu nustatytus trūkumus ir po pakartotinų inspektorių patikrinimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių