Pereiti į pagrindinį turinį

Išsklaidyti gandai dėl aikštelių Ašigalio gatvėje

2013-01-17 18:00
Išsklaidyti gandai dėl aikštelių Ašigalio gatvėje
Išsklaidyti gandai dėl aikštelių Ašigalio gatvėje / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Kauno savivaldybės atstovų teigimu, Ašigalio gatvėje perėmus automobilių stovėjimo aikšteles, vairuotojams sąlygos tik gerės. Skleidžiamus gandus, kad aikštelės uždaromos, vadina nepagrįstais.

Rudenį Kauno miesto taryba nusprendė perimti iš bendrovių „Autostopas“ ir „Kauno aikštelės“ automobilių aikšteles. Šiuo metu savivaldybės viešajai įstaigai „Automobilių stovėjimo aikštelės“ perduotos dvi aikštelės Ašigalio gatvėje. Dėl kitų penkių, įrengtų Islandijos plente, Partizanų gatvėje, Taikos ir Pramonės prospektuose, vyksta teisminiai ginčai.

Pasak įstaigos „Automobilių stovėjimo aikštelės“ valdybos pirmininko Vito Lendraičio, kai kurie verslininkai tarp vairuotojų skleidžia gandus, esą savivaldybė aikšteles uždarys, todėl geriau jas palikti dabar, kol yra vietų privačiose erdvėse.

„Užtikriname, kad aikštelės toliau veiks kaip veikusios, o sąlygos jose bus tik gerinamos: automobiliai visą parą saugomi saugos tarnybos darbuotojų, taip pat jose įrengsime vaizdo stebėjimo kameras“, – pasakojo V.Lendraitis.

Nuomos kainos savivaldybės aikštelėse taip pat nebus brangesnės nei kitur. Parai palikti automobilį kainuoja 5 litus, mėnesiui – 100 litų, o trims mėnesiams – 240 litų.

„Kai kurie suklaidinti gandų ir palikę mūsų aikšteles vairuotojai dabar gailisi ir prašosi priimti atgal, nes kitur reikia mokėti daugiau. Siūlome kitiems netikėti paskalomis“, – sakė V. Lendraitis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų