Pereiti į pagrindinį turinį

Jaunai motociklininkei pakirpo sparnelius

2012-08-21 10:10
Jaunai motociklininkei pakirpo sparnelius
Jaunai motociklininkei pakirpo sparnelius / motociklas

Julijanavos gatvėje sekmadienio pavakarę Patrulių rinktinės pareigūnai sustabdė lėkusį motociklininką. Paaiškėjo, kad jį vairavo mergina, kaip įtariama, policininkams pateikusi suklastotą vairuotojo pažymėjimą.

Mergina vairavo „Yamaha“ motociklą, tačiau, pareigūnų vertinimu, jis labiau priminė motorolerį nei galingą plieninį žirgą. Patruliai gatve lekiantį motociklą stabdė ne dėl kokių nors pažeidimų – nei jis lėkė dideliu greičiu, nei gąsdino perėja einančius pėsčiuosius. Tai buvo paprasčiausias prevencinis patikrinimas.

Per šį prevencinį patikrinimą paaiškėjo, kad 18-metė motociklo vairuotoja turi dėl ko nerimauti. Pareigūnų paprašyta, mergina jiems pateikė vairuotojo pažymėjimą. „Įtarimas dėl klastotės pareigūnams kilo tik pažvelgus į jį“, – aiškino Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovė Simona Banėnienė.

Patikrinę duomenų bazėje, pareigūnai netruko išsiaiškinti, kad jaunoji vairuotoja dar neturi teisės vairuoti jokios transporto priemonės. Motociklas priverstinai buvo nuvežtas į saugojimo aikštelę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų