Jaunavedžiai pasirinko neįprastą būdą atvykti į vestuves

  • Teksto dydis:

Blizgantis limuzinas, prakaitą nuo delnų prie vairo šluostantis jaunikis ar giminaitis, per vestuves įdarbintas vairuotoju, – tokių vestuvinių košmarų norėjo išvengti vilniečiai Justina ir Edgaras Sokolovskiai.

Būtent todėl jie pasirinko kiek neįprastą būdą atkeliauti į svarbiausią savo gyvenimo šventę – juos į Bernardinų bažnyčią duoti santuokos įžadų atvežė „Uber“ partnerė-vairuotoja.

„Vestuvių dieną norėjome maksimaliai atsipalaiduoti ir džiaugtis švente. Tikrai nesinori sukti galvos apie tai, kokį automobilį išsinuomoti, ieškoti stovėjimo vietos mieste ir juo labiau – vairuoti. Be to, nesame ir iš tų porų, kuriems norėtųsi kažkokio pretenzingo automobilio net ir tokiai ypatingai šventei. Taigi natūraliai kilo mintis apie „Uber“ ir labai džiaugiamės savo sprendimu“, – pasakoja jaunikis Edgaras.

„Vieną gražiausių savo gyvenimo dienų nemažai laiko praleidome automobilyje, nes svita keliavo iš Edgaro namų į manuosius, tuomet į bažnyčią, vėliau – civilinę metrikaciją ir po mums su Edgaru reikšmingas vietas, kur vyko vestuvinė fotosesija. Galų gale, atvykome į restoraną, kur mūsų laukė šeima ir draugai. Kiekvieną šios kelionės akimirką leidome linksmai, automobilyje klausydamiesi savo mėgstamos muzikos. Be to, man, kaip merginai, buvo itin smagu, kad mūsų kelione rūpinosi maloni ir profesionali vairuotoja moteris“, – įspūdžiais dalinasi Justina.

Jaunieji pasakoja, kad jų artimuosius ir draugus toks netradicinis kelionės būdo pasirinkimas džiugiai nustebino, buvo netgi tokių, kurie nusprendė sekti jų pavyzdžiu. Juk kelionė su „Uber“ patogi, saugi ir pigi, o nuo limuzino sutaupytus pinigus galima investuoti į povestuvinę kelionę, ką dabar ir daro Justina su Edgaru, medų kopinėjantys Sicilijoje.

„Uber“ operacijų ir logistikos vadovas Lietuvoje Vytautas Černiauskas sako, kad jaunųjų poros pasirinkimas nudžiugino ir pralinksmino ne tik jį, bet ir kolegas.

„Su mumis susisiekė vienas keleivių ir pasiteiravo apie galimybę vestuvių dieną keliauti su „Uber“. Patikinome, kad tądien, kaip ir kasdien, bus galima išsikviesti švarų, saugų bei tvarkingą patikimo partnerio-vairuotojo valdomą automobilį. Mums, žinoma, labai smagu, kad į tokią svarbią jiems šventę vilniečiai keliauti pasirinko su „Uber“. Tai rodo, kad vis labiau įsigali šiuolaikiškas mąstymas, o pasitikėjimas „Uber“ programėle auga. Net nežinau, kam labiau pasisekė – ar tai, kad jaunieji saugiai, pigiai ir išties smagiai pasiekė kelionės tikslą, ar tai, kad „Uber“ programėle Vilniuje naudojasi tokie puikūs ir šiuolaikiški keleiviai“, – džiaugiasi V. Černiauskas.


Šiame straipsnyje: jaunavedžiaivairuotojaUber

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių