Kontrabandinių cigarečių dėžes muitininkai pavertė Kalėdų dekoracijomis

  • Teksto dydis:

Kasmet patys savo instituciją puošiantys muitinės darbuotojai šiemet vitrininių langų dekoracijoms pasirinko netradicinį sprendimą. Gedimino prospekto praeivių akį traukia iš kartoninių dėžių sukonstruota, popieriaus karpiniais išdabinta ir jaukiai žibanti „Sniego šalis“.  Jam sukurti Muitinės departamento Tarptautinių ryšių skyriuje dirbanti Justina Kosaitė panaudojo ir keletą dėžių, kuriose kontrabandininkai gabeno nelegalius rūkalus.

Iš viso Muitinės departamento languose sutilpo apie šimtą įvairaus dydžio dėžių ir dėžučių. „Surinkti jas nebuvo paprasta, todėl galiausiai kolegos pasiūlė languose popierinius namus statyti iš kontrabandinių cigarečių dėžių. Išpurtę nelegalų tabaką ir išgabenę jį naikinti, tuščias dėžes man atgabeno kolegos muitininkai“, − juokėsi Justina.

Laisvalaikiu popieriniais rankdarbiais užsiimanti mergina Muitinės departamento langų kompozicijai parengti užtruko apie dvi savaites. Dar beveik tris dienas kartu su kolegėmis mergina languose statė „Sniego šalį“.

Šventiškai išpuoštos vitrinos dalyvauja Vilniaus miesto savivaldybės konkurse Kalėdinis Vilnius ir rungiasi kategorijoje – Kalėdinė bendruomenė.

Už patikusias nuotraukas kviečiame balsuoti specialiai šiam konkursui sukurtoje paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“: https://www.facebook.com/kaledossostineje2015/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nuostabu :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių