Pereiti į pagrindinį turinį

Liberalų ir centro sąjungai teks savo rankomis nulupti šimtus lipdukų

2010-11-23 08:24
Atpildas: miesto turtą savo lipdukais išmarginę liberalcentristai privalės patys pašalinti savo darbo vaisius.
Atpildas: miesto turtą savo lipdukais išmarginę liberalcentristai privalės patys pašalinti savo darbo vaisius. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilniaus vicemero Gintauto Babravičiaus vadovaujama Liberalų ir centro sąjunga (LiCS) bus nubausta už miesto turto niokojimą.

Tokių sankcijų vicemero partija sulaukė už nelegaliai mieste klijuojamus agitacinius lipdukus su užrašu "Sveiki. Liberalų ir centro sąjunga".

Kaip 1diena.lt teigė sostinės savivaldybės Kalbos kontrolės ir administracinės veiklos skyriaus vedėjas Gintaras Tamošiūnas, partijai arba už nelegalią agitaciją atsakingiems jos atstovams bus skirta piniginė bauda. Be to, liberalcentristai privalės savo rankomis nulupti šimtus lipdukų, kurie buvo priklijuoti ant gatvių apšvietimo stulpų senamiestyje ir kituose sostinės mikrorajonuose.

"Partijos atstovai pas mus turėtų prisistatyti šios savaitės pabaigoje arba kitos pradžioje. Bus surašytas protokolas, dėl baudos dydžio spręs miesto tarybos Administracinė komisija. Be to, jie bus įpareigoti pašalinti lipdukus", – kalbėjo G.Tamošiūnas. Bauda už miesto turto gadinimą gali siekti nuo 20 iki 2000 litų, priklausomai nuo nusižengimo rimtumo ir padarytos žalos dydžio.

Pasak G.Tamošiūno, LiCS – pirmoji partija, įsitraukusi į nelegalią rinkimų agitaciją miesto erdvėse. Kitos politinės jėgos ar pavieniai veikėjai sostinės tvarkdariams kol kas neužkliuvo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų