„Air Baltic“ iš Vilniaus tiesiogiai skraidins į Dubajų, Briuselį, Tenerifę, Turiną

  • Teksto dydis:

Latvijos oro bendrovė „Air Baltic“ šių metų rudenį pradės tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubajų, Briuselį, Tenerifę ir Turiną, pranešė Lietuvos oro uostai.

Šios kryptys siūlomos šalyje sparčiai augant keleivių srautams, sako Lietuvos oro uostų maršrutų plėtros vadovas Tomas Zitikis.

„Keleivių srautai iš Lietuvos oro uostų sparčiai auga ir šiais metais jau turėtų priartėti prie priešpandeminio lygio“, – pranešime teigė jis.

Tiesioginius skrydžius į Briuselį (keturis kartus per savaitę) ir Tenerifę (du kartus per savaitę) „AirBaltic“ pradės spalio pabaigoje, į Dubajų – lapkritį (du kartus per savaitę), o į Turiną – gruodį (kartą per savaitę).

„Air Baltic“ tinklo plėtros viceprezidentas Mantas Vrubliauskas sako, kad naujos kryptys iš Vilniaus yra dalis bendrovės plėtros.

Keleivių srautai iš Lietuvos oro uostų sparčiai auga ir šiais metais jau turėtų priartėti prie priešpandeminio lygio.

Susisiekimo ministras Marius Skuodis anksčiau teigė, kad artimiausiu metu Latvijos oro bendrovei bus suteiktas paskirtojo oro vežėjo statusas skrydžiams į Dubajų.

Šiuo metu Lietuvos oro uostai siūlo daugiau kaip 80 skrydžių maršrutų. Keleiviai, vykstantys per Vilniaus oro uostą, vasaros sezonu gali pasiekti beveik 50 krypčių, Kaune siūloma beveik 30, Palangoje – penkios kryptys.

Šiuo metu iš Lietuvos reguliariai skraidina 12 oro bendrovių, iš kurių 9 yra tradicinės ir trys – žemų kaštų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
maziau ziliokit vel prisivezit virus iuku pso dulkiagalviai tik to ir laukia ir NP neisgelbes jei logiskai nemastysit kaip s i komvilniete deja tokie 1 ir nukencia ko as nelinkiu niekam is kyrus tuos kurie visas sia pekla ir kure /ia/ o dabar nuo jos patys nebezino kaip vaduotis nes iklimpo pergyliai kas ir vyksta z=0

Vilnietė

Vilnietė portretas
Puiki naujiena :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių