Moteris nufilmavo viešbučio kambarį: čia – baisu ir purvina

Vaizdo dalijimosi platformoje „YouTube“ plinta įrašas, kuriame moteris pasakoja apie Trakuose esančio viešbučio kambaryje rastą netvarką. „Siaubas „Trasalyje“: kambarys yra nešvarus ir baisus“, – filmuojamus vaizdus komentuoja rusiškai kalbanti Diana.

Už kambarį teko atseikėti 100 eurų

Gruodžio 20 dieną paviešintame įraše moteris pasakoja, kad apsistojo viešbutyje „Trasalis - Trakai resort & SPA“. 

„Noriu parodyti, kaip čia baisu ir purvina. Niekam nesiūlau čia daugiau važiuoti, nes tik iššvaistysite pinigus“, – teigia vaizdo įraše matoma moteris. 

Ji pirmiausiai aprodo vonios kambarį – vaizdo įraše įamžinta dušo kabina, kurioje netrūksta pelėsio, o unitaze esantis mygtukas, kurį paspaudus turėtų nusileisti vanduo, neveikia. Praustuve taip pat trūksta sietelio.

Grįžusi į kambarį Diana beda pirštu į lubas – čia žioji skylė. Filmuojantis vyras paklibina ir kambario duris, jos – prastai užsidaro. 


Viešbučio lankytoja pasakoja, kad kartu norėjo pasiimti ir dešimties mėnesių kūdikį, tačiau džiaugiasi, kad atžalos į viešbutį neatsivežė: panoręs ropoti jis tai būtų daręs ant nešvarios kiliminės dangos. 

Dianai į akis krito ir lova: kaip matyti vaizdo įraše čiužiniai ir anklodė yra dėmėti, o patalynė ir jos užvalkalai neatitinka vienas kito dydžių. 

„Ar norėtumėte miegoti ir kad jūsų vaikas miegotų tokioje lovoje?, – klausė moteris. – Aš tai  – ne.“

Ji pirštu beda ir į užuolaidas, kurios vos kaba, neveikiantį šviestuvą ir iš sienos kyšantį laidą.

„Už naktį čia mokėjome 100 eurų“, – priduria moteris. 

Parašė skundą

Ar viešbučio lankytoja kreipėsi dėl šios netvarkos į administraciją? „Patyriau tokį šoką, kad atidaviau raktą ir išėjome. Administracijos darbuotojai net nepaklausė, kodėl taip anksti grąžiname raktą, – portalui pasakojo Diana. – Tiesa, parašiau skundą ir šiandien sulaukiau atsakymo.“

Viešbučio lankytoja pasidalijo ir atsakymu, kurio sulaukė iš apgyvendinimo paslaugas teikiančios įstaigos atstovų. „Labai atsiprašome už susiklosčiusią situaciją. Pinigai jau pervesti į jūsų sąskaitą. Įvyko labai didelė sistemos klaida ir per nesusipratimą gavote kambarį, kuris yra neparduodamas. Mes labai apgailestaujame, tačiau gavus nusiskundimus registratūroje iš karto sprendžiame problemas. Jeigu būtumėte kreipęsi, būtume iš karto sureagavę ir pakeitę kambarį“, – rašoma Dianos pasidalintame atsakyme.

Pašnekovės nuotr.

Piktinosi ir daugiau internautų

Po virtualioje erdvėje Dianos pasidalintu vaizdo įrašu pasipylė ir kitų internautų komentarai. 

„Čia yra antisanitarinės sąlygos – seniai ši vieta turėjo būti uždaryta“, – rėžė Anna.  

„Trasalis“ yra tikra tragedija. Vasarą atvažiavome su draugu ir pamatę kambarį išvažiavom. Kambarys buvo lygiai toks pats ir dar su vabalais. Baseine nėra kuo kvėpuoti – vien cloras ir druskos. Betvarkė“, – rašė ir Gabrielė.

Daugelis internautų tikino, kad šiam viešbučiui reikia remonto.

Susisiekus su viešbučio atstovais, jie situacijos nekomentavo. „Negaliu komentuoti. Dabar yra savaitgalis, pirmadienį galėtumėte bandyti skambinti ir tuomet vadovai, kurių dabar darbe nėra, galėtų suteikti daugiau informacijos“, – teigė telefonu atsiliepusi moteris.

Ji vadovų arba kitų atsakingų viešbučio atstovų kontaktų nedavė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai  portretas
Tokia lova nes bobos nori sexo sirgdamos..slykstynes..Viskas zmoniska ,negi po kiekvienos mergos -rujojancios keis baldus..

Dovydas

Dovydas portretas
Dvigulė lova, kurioje 2 čiužiniai sujungti, atsiguli ir įkrenti į duobę. Trasalis yra visiška skylė, kuris net nevertas tų 3 žvaigždučių.

telikas

telikas portretas
siais laikas dar ir toki televizoriu kaip video matosi ne bet kur pamatysi, tik pas naslius, pensininkus, neigalius ir tie kas visa gyvenima ne dienos pensijai nekaupe
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių