Pereiti į pagrindinį turinį

Nepažįstamasis sugrąžino ir pinigus

2007-11-24 00:00

Bankomate palikusi mokėjimo kortelę ir pinigus kaunietė buvo nustebusi, kai bankas pranešė, kad juos grąžino nepažįstamas vyras.

Bankomate palikusi mokėjimo kortelę ir pinigus kaunietė buvo nustebusi, kai bankas pranešė, kad juos grąžino nepažįstamas vyras.

„Novature“ dirbanti Brigita Sabaliauskaitė užsuko į vieną prekybos centrą ir bankomate nutarė pasiimti šiek tiek grynųjų.

„Ką tik buvau girdėjusi apie sukčius, kurie nuskaito kortelių duomenis, stebi surenkamo kodo skaičius. Kad niekas nematytų, uždengiau ranka ekraną. Tačiau viskas baigėsi taip, kad besisaugodama pamiršau pasiimti kortelę. Ir dar geriau - ją palikau bankomate net nepaspaudusi operacijos „baigti“ mygtuko“, - pasakojo Brigita.

Ji paskambino į banką ir užblokavo kortelę. „Sužinojau, kad nuo jos papildomai nuskaičiuota 100 litų. Supratau, kad pinigus paėmė už manęs stovėjęs maždaug 30 metų vyriškis, nors kaip jis atrodė, tikrai neprisimenu. Kortelėje buvo dar apie 1500 litų, todėl mano žiopla klaida žmogus pasinaudojo tik simboliškai – tai nustebino ir nudžiugino“, - sakė Brigita.

Maždaug po valandos ji sulaukė skambučio iš banko. „Man pranešė, kad kažkas grąžino kortelę ir tuos 100 litų. Neįtikima, man pasakė, kad kortelė buvo grąžinta praėjus apie 10 minučių. Norėčiau padėkoti tam žmogui, kuris taip pasielgė. Netikėjau, kad tokių dar yra. Juk jis ramiai galėjo pasiimti pinigus lyg gatvėje rastus 100 litų“, - džiaugėsi B.Sabaliauskaitė.

Ji ragina artėjant Kalėdoms ir kitus kauniečius pranešti ne tik blogas žinias. „Aplink mus įvyksta tiek gerų dalykų, tačiau ne visada juos pastebime“, - šypsosi Brigita.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų