Nuo liepos – kai kurių autobusų maršrutų trasų pakeitimai, naujos stotelės

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad nuo š. m. liepos 1 d. (trečiadienio) keisis 20 ir 26 autobusų maršrutų trasos ir atitinkamai bus koreguojami autobusų tvarkaraščiai.

Atsižvelgiant į gyventojų prašymus dėl susisiekimo galimybių viešuoju transportu su Jočionių gatvės gyvenviete, 20 Žemieji Paneriai–Mūrinė Vokė–Lazdynai maršruto autobusai nuo liepos 1 d. tam tikrais reisais važiuos Dubliškių, Paneriškių gatvėmis, sustodami Elektrinės, Jočionys, Gariūnai stotelėse (Paneriškių g.). Keleivių patogumui Dubliškių g. įrengta nauja stotelė „Pagal pareikalavimą“.

Dėl Bajorų gyvenvietės plėtros ir didėjančios darbo vietų koncentracijos nuo liepos 1 d. 26 Ozo – Didlaukio – Baltupio g. – Bajorai maršruto autobusai važiuos iki stotelės Bajorų sodai, neužsukdami į Santariškes. Pakeista trasa autobusai važiuos iki 2015 m. rugsėjo 29 d. Nuolat stebint keleivių srautus maršrute, bus priimtas galutinis sprendimas dėl maršruto trasos keitimo tikslingumo.

Taip pat, atsižvelgus į keleivių prašymus, įrengtos viešojo transporto stotelės  „Pagal pareikalavimą“ Verkių g. (prie Autobusų parko) ir Viršupio g. (tarp stotelių Anapilio ir Lyglaukiai).

 

Nuo liepos 1 d. Verkių g. įrengtoje stotelėje stos visi autobusai, Žvalgų gatve važiuojantys į autobusų parką.

Viršupio g. įrengtoje stotelėje stos 115 maršruto autobusai.

Nauji tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti nuo birželio 25 d., o viešojo transporto stotelėse nuo birželio 29 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos,  mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių