Pereiti į pagrindinį turinį

Politinis perbėgėlis ieško naujo prieglobsčio

2007-08-20 00:00

Partijų keitimu pagarsėjęs Kauno miesto tarybos narys Gediminas Budnikas naujam užutekiui pasirinko Tėvynės sąjungą.

Partijų keitimu pagarsėjęs Kauno miesto tarybos narys Gediminas Budnikas naujam užutekiui pasirinko Tėvynės sąjungą.

„Kol kas esu laisvas žmogus, bet parašiau prašymą priimti mane į konservatorių partiją. Man sakė, kad negali iš karto priimti, reikia palaukti apie tris mėnesius. Aš niekur ir neskubu. Miesto tarybos konservatorių frakcijos atstovai teigė, kad neprieštarautų mano prisijungimui prie jų. Man artima ši partija, kurios gretose Kaune yra mokytojai, gydytojai, profesoriai“, - sakė G.Budnikas.

G.Budnikas padavė pareiškimą priimti į Aleksoto – Vilijampolės skyrių, kuriam vadovauja Gintautas Degutis. „Skyriaus taryba rugsėjo mėnesį spręs, ar jį priimti. Nežinau, kaip kolegos įvertins tai, kad G.Budnikas buvo kitų partijų narys“, - teigė G.Degutis.

Tėvynės sąjungos frakcijos Kauno miesto taryboje seniūnas Marijus Panceris teigė, kad liepos pabaigoje skyrių sueigoje buvo kalbama apie G.Budniką. „Nutarta, kad nereikėtų skubėti, palaukti, kol atsiskleis jo požiūris į mūsų propaguojamas idėjas“, - teigė M.Panceris.

G.Budnikas buvo Lietuvos laisvės sąjungos, kuriai vadovauja Vytautas Šustauskas, narys. Nuo 2001 metų jis priklausė Lietuvos centro sąjungai, o nuo 2003 metų - Liberalų ir centro sąjungai. 2000 metais jis buvo išrinktas Kauno meru, 2001-2003 metais dirbo vicemeru.

Šiuo metu G.Budnikas dirba savivaldybės bendrovėje “Automobilių stovėjimo aikštelės”, o jo žmona - “Kauno energijoje”. „Kauno diena” jau atkreipė dėmesį, kad savivaldybės įmonėse keičiami vadovai, kurie nepriklauso konservatorių partijai. Todėl galimas daiktas, kad kai kurie politikai, šliedamiesi prie Tėvynės sąjungos, tokiu būdu bando išsaugoti savo postus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų