Pereiti į pagrindinį turinį

R.Tautkus: "Chorų karuose" stengsimės kovoti dėl gerbėjų

2010-02-13 13:59
R.Tautkus: "Chorų karuose" stengsimės kovoti dėl gerbėjų
R.Tautkus: "Chorų karuose" stengsimės kovoti dėl gerbėjų / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

"Sveiki, čia Raigardas. Gal kiek ir keista, tačiau noriu priminti, kad šeštadienį įsijungtumėte TV3 "Chorų karus" ir sirgtumėte už Kauno chorą", – žiūrovai, bent kartą, vykstant televizijos projektui, balsavę už savo favoritus, praėjusią savaitę, likus pusvalandžiui iki tiesioginės transliacijos, sulaukė netikėto skambučio.

Klaipėdos choro gerbėjai savo telefono ragelyje tądien išgirdo Deivio, vilniečiai – Irenos Starošaitės, marijampoliečiai – Edmundo Seiliaus, o panevėžiečiai – Mios balsus.

"Tai projekto organizatorių sumanymas, o ne asmeninė viliojimo priemonė", – pasakojo Raigardas Tautkus. Tiesa, kai kurių chorų vedliai, pasak jo, griebėsi įvairių gudrybių – miestų centruose dalijo lipdukus, praeivius ragino balsuoti būtent už jų chorą.

"Mums tokia taktika nepriimtina – visi Kauno choro gerbėjai susibūrė natūraliu būdu, – ne tik kauniečių, bet ir iš kitų miestų gyventojų palaikymu džiaugėsi R.Tautkus. – Ne vienus metus sukuosi šou versle. Patikėkite, skaičiai, kuriuos matau, maloniai stebina."

Vien tik didžiausio pasaulyje socialinio tinklo svetainėje "Facebook", Kauno choras turi daugiau nei 15,5 tūkst. gerbėjų. Tuo metu Marijampolės choristų palaikymo komanda mažesnė net dešimt kartų – už juos internete serga vos 1,5 tūkst. gerbėjų.

"Palinkėsiu Kauno choro gerbėjams laikytis iki galo, o mes dėl jūsų stengsimės dar labiau", – žadėjo R.Tautkus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų